2777
2789

من تا هفته ۳۴ نزدم 😐😐بهترین پمادم خریده بودم از هفته ۱۲😐😐

اما اگه زدنی باشی میزنی از ۳۴شروع کرده😩

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره روغن زیتون اصل باشه خوبه مامانم میزده تو بارداریش شکمش صافه ولی من تنبلم😂 هنوزم ترک نخورده شکر ...

وای منم خیلی تنبلیم میشه

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
من تا هفته ۳۴ نزدم 😐😐بهترین پمادم خریده بودم از هفته ۱۲😐😐 اما اگه زدنی باشی میزنی از ۳۴شروع کرد ...

متاسفانه پوستم به شدت ظریف و سفیده و قابلیت ترک خوردنو داره

متاسفانه پوستم به شدت ظریف و سفیده و قابلیت ترک خوردنو داره

البته عزیزم پمادضدترک بزنی باز از شدنش جلوگیری‌میکنه

من زیتونم زدم دو روزپیش اما پوستم خیلی حساس شد میسوخت با زیتون خارش گرفت

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
البته عزیزم پمادضدترک بزنی باز از شدنش جلوگیری‌میکنه من زیتونم زدم دو روزپیش اما پوستم خیلی حساس شد ...

چه مارکی خوبه بزنم؟

من سربارداری اولم ژل آلوئه ورا و روغن زیتون گلیسیرین ویتامین آ و ای رو باهم مخلوط کرده بودم میزدم روی شکمم خیلی عالی بود از هفته ۳۶ ترک خوردم ولی ترکام همشون بیرنگ شدن الانم سربارداری دومم ۳۳ هفته ام خداروشکرهنوزترک نخوردم ولی چندتا روغن گرفتم کرچک بادوم تلخ زیتون نارگیل سیاه دانه آرگان بنفشه کندر باهم مخلوط کردم روزی یه بار میزنم به شکمم 

ترک که تو بارداری هست ولی مهم کمرنگ کردنشونه که مطمئنا با این دو روش نتیجه میگیری

چه مارکی خوبه بزنم؟

من لیراک خریدم

البته ترکو خوردما 😬 ولی سه تا دونه س فعلا ترکا

من لیراک خریدم البته ترکو خوردما 😬 ولی سه تا دونه س فعلا ترکا

بازم خوبه كمترم بشه عاليه

حتما ميخرم ممنون از راهنمايتون