2777
2789

استارتر بی ادبیه ها من یه سوال میشه بپرسم تاپیک زدم ج ندادن حالا میگم شاید اینجا ج بگیرم میتونم بپرسم؟

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ازدواج میکنی سخت میشه بخدا

شوهر گیر میده خونه مامانش باشی

ولی دل خودت میخواد  خونه مامانت باشی  

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..

والا همه با عشقشون میان خونه ما منم موندم چی بزارم فسنجون میخواستم بزارم امار رف بالا 😭😭😭😭گردو اونقدر ندارم شوهرمم گف چیز دیگه بزار میخوام ابگوش بزارم زشته نه...

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
والا همه با عشقشون میان خونه ما منم موندم چی بزارم فسنجون میخواستم بزارم امار رف بالا 😭😭😭😭گردو ا ...

خب فسنجون بذار با يه نوع خورشت ديگه اينجوري خيلي بهتره همون گوشت ابگوشتتو به يه خورشت ديگه تبديل كن 

خداياشكرت....❤️ 
خب فسنجون بذار با يه نوع خورشت ديگه اينجوري خيلي بهتره همون گوشت ابگوشتتو به يه خورشت ديگه تبديل كن& ...

اخه میترسم با شناختی که دارم همه فسنجون دوست دارن بعد به همه نرسه بگن خساست کرد کم درس کرد غذای دیگه رو دستم بمونه😭😭😭😭

اخه میترسم با شناختی که دارم همه فسنجون دوست دارن بعد به همه نرسه بگن خساست کرد کم درس کرد غذای دیگه ...

اي بابا پس كلا دو نوع غذاي ديگه درست  كن مثلا مرغ و قورمه سبزي هم مرغشو داري هم گوشتشو 

خداياشكرت....❤️ 
اي بابا پس كلا دو نوع غذاي ديگه درست  كن مثلا مرغ و قورمه سبزي هم مرغشو داري هم گوشتشو&nbs ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی اره باید همین کارو بکنم

والا همه با عشقشون میان خونه ما منم موندم چی بزارم فسنجون میخواستم بزارم امار رف بالا 😭😭😭😭گردو ا ...

مرغ درست کن یا قرمه ولی جاری من پارسال فقط الویه دریت کرد انقد قاقالی لی بود واسه خوردن شام زیاد مهم نبود

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی