2777
2789
سلام
من پسرم عمل کردم
خیلی اذیت نشد
من تازه 3ماهش بود الان که چیزی درک نمیکنه
با این که بزرگتر بود فقط موقع امپول گریه کرد بعشم به خاطر اینکه دستاشو گرفته بودن نق نق میکرد
وقتی هم از اتاق اومد بیرون ساکت بود ما 7 شب از اتاق امودیم بیرون حالا مطب تهران خونه کرج 4 ساعت به خاطر ترافیک تو راه بودیم
اما چون استامینوفن خورده بود خوابش برد
تو راه سه دفعه گریه کرد یه بارم تو خونه بعد تخت خوابید تا صبح بعدش که دیگه هیچی خوب خوب الحمدالله
من فضولی نمیکنم ولی کاش عمل میکردی به جای حلقه
گفت تا ابد تنهایت نمی گذارم ...
ابدش چه زود عفو خورد ...
من ختنه کردم اماااااااااااا دور از جون شما مثل سگ پشیمونم.چطور ما در مورد ختنه دخترا عکس میبینیم یا مطلب میخونیم به نظرمون عمل وحشیانه ای هستو بده ولی ختنه پسر....................
چون ختنه پسر به دلیل تکرارش برامون عادی شده وگرنه اونم کار بدیه من که اگر خدا یه پسر دیگه بهم بده محاله اجازه این کارو بدم پسر من دو ماهه بود 1 روز کامل از ترس جیغ زد
یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزی جون هر جور خودت میدونی

اما تا اونجایی که من دیدمو شنیدم همه 1 ساعت قبل میدن ، منم مثه تو قبلا برای ختنه پسرم تاپیک زدم

اگه دوست داری کمتر اذیت بشه خودت استامینوفن بده