2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست
شوهرتم درک کن احتمالا دیگه خسته شده از این دور بودنا مرد دوست داره از سرکار میاد خانمش کنارش باشه نا ...

ولی حرف دیگش چی؟؟چاق لذت بخشه!!یهوحرفشوجم کرد

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی اینجور زندگیا سخته بی اعتمادی نمیاره؟

نه.خداروشکر فعلاک اوکیه.ولی من خودم گاهی ب شک میفتم ومنطقی ک فکرمیکنم میگم نه اشتباه نکن شوهرم اهلش نیس.دیگه مگ خدابدونه.ازمنم خدامیدونه 

ولی حرف دیگش چی؟؟چاق لذت بخشه!!یهوحرفشوجم کرد

خواسته حرصتو دربیاره منم قبلا ۷۹ کیلو بودم شوهرم میگفت لاغر کن چاق شدی شکمت اینجورو... الان که شدم ۶۷ کیلو اصلا نظر نمیده لاغر شدی یا نه کلا مردا به اون خودشون قانع نیستن بیخیال

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن
خواسته حرصتو دربیاره منم قبلا ۷۹ کیلو بودم شوهرم میگفت لاغر کن چاق شدی شکمت اینجورو... الان که شدم ۶ ...

باش ابجی جون.کاش خودش لاغرمیشد ایقد غصم میگیره.ولی خیلی کم ب روش میارم ک چاقی اونوقت بمن ک سایز۳۸هستم عیب میگیره!

باش ابجی جون.کاش خودش لاغرمیشد ایقد غصم میگیره.ولی خیلی کم ب روش میارم ک چاقی اونوقت بمن ک سایز۳۸هست ...

بگو تو روز اول منو اینجوری دیدی پسندیدی منم تناسب اندام برام مهمه نمیتونم به خاطر تو خودمو از ریخت بندازم فعلا که بیشتر آقایون لاعر میپسندن 

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن
2827
2791
2779
2792