2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست
شوهرتم درک کن احتمالا دیگه خسته شده از این دور بودنا مرد دوست داره از سرکار میاد خانمش کنارش باشه نا ...

ولی حرف دیگش چی؟؟چاق لذت بخشه!!یهوحرفشوجم کرد

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اینجور زندگیا سخته بی اعتمادی نمیاره؟

نه.خداروشکر فعلاک اوکیه.ولی من خودم گاهی ب شک میفتم ومنطقی ک فکرمیکنم میگم نه اشتباه نکن شوهرم اهلش نیس.دیگه مگ خدابدونه.ازمنم خدامیدونه 

ولی حرف دیگش چی؟؟چاق لذت بخشه!!یهوحرفشوجم کرد

خواسته حرصتو دربیاره منم قبلا ۷۹ کیلو بودم شوهرم میگفت لاغر کن چاق شدی شکمت اینجورو... الان که شدم ۶۷ کیلو اصلا نظر نمیده لاغر شدی یا نه کلا مردا به اون خودشون قانع نیستن بیخیال

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن
خواسته حرصتو دربیاره منم قبلا ۷۹ کیلو بودم شوهرم میگفت لاغر کن چاق شدی شکمت اینجورو... الان که شدم ۶ ...

باش ابجی جون.کاش خودش لاغرمیشد ایقد غصم میگیره.ولی خیلی کم ب روش میارم ک چاقی اونوقت بمن ک سایز۳۸هستم عیب میگیره!

باش ابجی جون.کاش خودش لاغرمیشد ایقد غصم میگیره.ولی خیلی کم ب روش میارم ک چاقی اونوقت بمن ک سایز۳۸هست ...

بگو تو روز اول منو اینجوری دیدی پسندیدی منم تناسب اندام برام مهمه نمیتونم به خاطر تو خودمو از ریخت بندازم فعلا که بیشتر آقایون لاعر میپسندن 

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن