2777
2789

اجيل بزارم💫

كيك درست كنم🍰

دونات🍩

ژله🍫

پفيلا🍿🍿🍿

ميوه🍒🍑🍅🍐🍏🍏

چاي☕️

كدو  🍠

لبو🍠

تنقلات🌞🌞🌞

البته كيك و دوتا ميخوام خودم درست كنم 

شما برنامه تون چيه اها يادم رفت

انار دون دون شده😸😸😸

فانتزی#  

شب# يلدا

يلدا#  

خونه مامانم شایدم خونه مامان همسرم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه مادربزرگم میریم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

سرشب خونه مادر شوهرمم برا شامم خونه خالم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

فقط ژله ت 👈🍫

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫