شوهرم خیلی شلخته است من عذاب میکشم حتی کارای شخصیشو انجام نمیده البته به زور دعوا کار میکنه. الان واسع من درس عبرت شده که پسرمو مرتب تمیز بار بیارم خیلی تو کاراهام ازش کمک میگیرم الانم که باردارم بیشتر کارامو انجام میده ۸سالشه ولی احساس میکنم درحقش ظلم میکنم از طرفی هم اضافه وزن داره میگم فعالیت خوبه براش عاشق اینم که یه روز برم خونش عروسم ازش تعریف کنه بگه خیلی تمیز مرتبه
من هروقت از کارای شوهرم تعریف میکنم، مادرشوهرم ذوق میکنه. مادرشوهرم همه کارای خونرو ب شوهرم یاد داده
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
وااااا،،،کی گفته کار ظلمه یه پرفسور ایرانی بودمیگفت تنبیه مادرم تو خونه تو زمان بچگی برا مااین بودک ...
بچه اسمش روشه بچه اس!جز وظایف شخصی خودش و خیلی کم مشارکت تو کارهای خونه مثل جمع کردن سفره وظیفه دیگه ای نداره!این حرفا که بچه تنبل بار میاد و .. حرف مادرایی هستش که خودشون از پس کاراشون برنمیان دنبال کلفت و نوکر بی جیره و مواجب میگردن!من دیگه بحث روانشناسیشو اینجا باز نکردم که مسئولیت زیادی دادن به بچه در اینده باعث صد مدل اختلال روانی میشه حالا از استرس که گرفته تا وسواس های شدید!حرف پروفسور رو ول کنید الان که دیگه اینترنت و کتاب هست دسترسی به روانشناس کودک هم اسونه برین از متخصصش بپرسین
واقعا افرین اینجورچیزا رو نباید جنسیتی کرد...واقعا نظرات بعصی خانوما رو میخونم متاسف میشم..یه پسر ش ...
دقیقا همیشه فکرم اینبود که مگه من تا کی هستم که کاراشو انجام بدم و چون خودم خیلی اذیت بودم مصمم شدم یاد بگیره که بعدا خانمش مثل من عذاب نکشه . مرسی از تاییدتون 💕💕💕
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام