2777
2789
عنوان

دوست دارم پسرم کدبانو باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 52 پست

دیگه پسرتون به زن نیاز نداره اگر هم زن بگیرین یعنی تا میره ازش سواری میکشه خیلی دارین بهش ظلم میکنین زنی گفتن مردی گفتن. اگر خودش دلش خواست کمک خانمش میکنه هر از چند گاهی خوبه و لازمه نه همیشه. 

بعد نظم یه چیز جدا از کارای خونه هست اونو یاد بگیره برا خودش هم خوبه اینکه خوشپوش باشه یا همیشه مرتب باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا در حد یه سفره جمع کردن اینا کارای سنگین که نمیکنه مثلا یه دستمال کشیدن سفره مرتب کردن اتاق خودش

والا یه جوری گفتی بیشتر کارامو انجام میده فکر کردم الان داره ظرف میشوره بعدم میخواد تی بکشه  در این حد که وظیفشه باید انجام بده خیلیم خوبه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اره بخدا من همیشه ازمادرشوهرم تشکر میکنم بابت تربیتش که پسرشو کدبانو بارآورده😂

خیلی خوبه شوهر من ابم خودش نمیخوره خیلی تنبل و شلختس،هرچی هم بهش میگم فایده نداره عوض نمیشه

ولی پسرم کلا خودش خیلی تمیزه نه اینکه من بهش فشاربیارم بعضی وقتا میگه دستمال بده تمیز کنم خونه رو 

ولی دخترم که ۵سالشه شلختس به باباش رفته ،اونو چکارکنم😫

پسر من از ۵_۶ سالگی کمکم میداد از زمانی که کلاس اول بود جارو کردنم بهشون اضافه شد الانم داره اشپزی میکنه من اینجام 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وااای اره توروخدا  شوهرمنم مصیبیتیه تو شلختگی امروز مامانش ازم عذرخواهی کرد گفت خوب تربیتیش نک ...

خوبه حالا اعتراف کرده قبول داره.مادرشوهر من خوشحاله ازاینکه پسرش تنبله و کارای شخصیشم من انجام میدم

دیگه پسرتون به زن نیاز نداره اگر هم زن بگیرین یعنی تا میره ازش سواری میکشه خیلی دارین بهش ظلم میکنین ...

منظورم این بود که مثل شوهرم نشه اخه اون خیلی شلخته است ما هم اولا مشکلات زیادی داشتیم متاسفانه الان عادت کردیم که کفشاشم ما تمیز کنیم حداقل با ما میاد بیرون خجالت نکشیم 

بچه 8 ساله و کار خونه؟واقعا داری در حقش ظلم میکنی!نگران اضافه وزنشی بزارش کلاس ورزشی    

وااااا،،،کی گفته کار ظلمه

یه پرفسور ایرانی بودمیگفت تنبیه مادرم تو خونه تو زمان بچگی برا مااین بودکه مارو از کار وکمک محروم میکرد،اینجوری کارو پیش ماارزشمند کرد مادرم

همین طرزفکرا شده مثل مال شمامتاسفانه که بچه های این دوره مفت خور و تنبل و بیکاره بار میان،و فقط طالب راحتی و اسایشن اونم یک شبه  بدون زحمت و تلاش 

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خیلی خوبه شوهر من ابم خودش نمیخوره خیلی تنبل و شلختس،هرچی هم بهش میگم فایده نداره عوض نمیشه ولی پسر ...

پسرتون احتمالا به شما رفته دخترن به باباش،بزرگ میشه کم کم یاد میگیره منم متاسفانه مادرم چیز زیادی از خانه داری بهم یاد نداد شانس اوردم همسرم همه چیو بلد بود بهم یاد داد

والا یه جوری گفتی بیشتر کارامو انجام میده فکر کردم الان داره ظرف میشوره بعدم میخواد تی بکشه   ...

اخه دلم براش میسوزه از زمان بارداری زیاد بلندش میکنیم برا کارای ریز 

پسر من از ۵_۶ سالگی کمکم میداد از زمانی که کلاس اول بود جارو کردنم بهشون اضافه شد الانم داره اشپزی م ...

واقعا افرین

اینجورچیزا رو نباید جنسیتی کرد...واقعا نظرات بعصی خانوما رو میخونم متاسف میشم..یه پسر شاید بعدها رفت خوابگاه،رفت خارج از کشور،خونه مجردی گرفت

باید بتونه از پس خودش بربیاد..جدا از اون چرا مرد نباید تو خونه کار کنه؟تو مهمونی های ما اصولا ۷۰ درصد کارارو اقایون انجام میدن فقط اشپزی و...به عهده خانوم هاست

هممونم راضی هستیم چون تمدن و مدرنیت الان اینو میگه

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    
خوبه حالا اعتراف کرده قبول داره.مادرشوهر من خوشحاله ازاینکه پسرش تنبله و کارای شخصیشم من انجام میدم

مادرشوهر دخترخاله منم از اینم پروروتره خیلی ازش بدم میاد انتظار داره عروس ک ون پسرشم بشوره