2777
2789
عنوان

پریود

136 بازدید | 5 پست

سلام خسته نباشید من ۲۴ ام ماه پیش پریود شدم اما این ماه عقب انداختم و سابقه نداشته باردارم نیستم دوتا امپول پرژسترون زدم اما خبری نشد فقط گاهی وقتا کرامپ درد داری زیر دلم الان نمیدونم چیکار کنم و اینکه دوماه پیش ال دی مصرف کردم که پریود نشم

به خاطر مصرف ال دی هستش

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

دوماه پیش ربطی ب الان نداره اگ ماه پیش شدی این ماه نشدی بخاطر استرس یا تنبلی تخمدان یا کیست برو دکتر زنان حتما تا معاینه بشی برای پری شدن دوباره زعفرون دم کن بخور تا باز بشی ولی حتما برو دکتر

مامان دوقلوها🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم باید دوم میشدم نشدم هنوز 16 روز از آمپولم میگذره ولی خبری نیست زیر دلمم همش تیر میکشه 1 ماهه دردای پریودی رو دارم ولی انگار ن انگار زعفرون و رازیانه هم خوردم تاثیری نداشت

2790
2778
2791
2779
2792