2777
2789
عنوان

شوهردروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 84 پست
من احساس  میکنم شما حساسی البته چون فقط یک مورد بی صداقتیشو مثا ل زدی ولی بدون هر  چی حسا ...

دوموردگفتم.سومیشم مربوط به دیروزه که اگه بگم دیگه واقعاتابلومیشم.تازه معلوم نیس چنتا دوروغ دیگه هم گفته که من پی نبردم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
و یه چیز دیگه،اینکه میگی رو رابطشون حساس نیستم نمیدونم چرا دروغ میگه،ولی من مطمئنم یه جا یه حرکتی او ...

اونکه بلللله.میگم میترسه.اماترسیدن دلیل خوبی برادروغ نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون بهش گفتم اگه راستشوبگیوناراحت شم بهترازاینه که بعدادروغت بیفته بیرون

چون بهش گفتم اگه راستشوبگی وناراحت شم بهترازاینه که بعدادروغت بیفته بیرون

خب بگه،تو الان داری به دروغ هایی که پی نبردی بهشون فکر میکنی و غصه میخوری که چی بشه؟

به جای این خیالا به این فکر کن که چیکار کنم که دروغ نگه،،فعلا اول راهی زیاد عجله نکن،کم کم قلقش دستت میاد

نه بابا اصلادرجریان نبودکه من چه مشکلی دارم توتعریفای عادی روزمره مون گفت.این اتفاقات مال پارساله من ...

من اون تیکه رو یه جور دیگه متوجه شده بودن،فک کردم عمدی اذیتت کرده

خب بگه،تو الان داری به دروغ هایی که پی نبردی بهشون فکر میکنی و غصه میخوری که چی بشه؟ به جای این ...

امیدوارم.ولی میدونم یه جایی این دروغای ریزوبی اهمیتش بزرگومشکلسازمیشن

من اون تیکه رو یه جور دیگه متوجه شده بودن،فک کردم عمدی اذیتت کرده

نه بابابنده خدااونم تازگیایه داستان بزرگ داشته بادخالتای مادرشوهر.البته مشکل ازخودشوهرامونه که فقط اونوقبول دارن

اگه همینجور حساسیت نشون بدی،چکش کنی مرتب،سوال بپرسی و گیر بدی،احتمالش زیاده که دروغهای بزرگتر بهت بگه.دنبال راه حل باش.چون حتی اگه گلگی کنی اون زیر بار نمیره و یه توجیه میاره برات و تو میمونیو یه مسئله حل نشده تو سرت که هی میاد و میره

اگه همینجور حساسیت نشون بدی،چکش کنی مرتب،سوال بپرسی و گیر بدی،احتمالش زیاده که دروغهای بزرگتر بهت بگ ...

پس الان چکارکنم؟

من تو خونواده م یاد گرفتم راست بگم,همه این مدلی هستیم,ولی از شانس بدم شوهرم یه دروغگوی حرفه ایه,چند بار با سیاست مثلا خیر سرم باهاش صحبت کردم ,میگه تقصیره توئه,نپرس تا نگم,در صورتی که تازه فهمیدم حرفای خئاستگاری و نامزدیشم دروغ بوده و حتی قبل اونم به همه دوستاش دروغ میگفته,خودش الان میگه دروغ تو ذاتمه,همه دروغاش رو با حرفای مردم میفهمم,خدا ازش نگذره,هم خودش و هم خانواده ش,بخدا انقدر ناراحتم,هیچیو باور نمیکنم

پس الان چکارکنم؟

رو رابطه ش با مامانش حساسیت نشون نده،چکش نکن،به قول دوستامون وقتایی که با هم میحرفن خودتو مشتاق دونستن نشون نده،بدونه رفتارت تغییر کرده و حساس نیستی،دیگه دروغ نمیگه بهت،اینو مطمئنم.

بعد چند سال زندگی هیچیو نفهمیده باشم اینو خوب فهمیدم که هرچقدر بی اهمیت تر خودتو نشون بدی،بیشتر میاد سمتت و باهات صادقانه میحرفه.حساس تر باشی فورا میرن تو فاز دروغ،رابطه ی 100%دارن با هم گیر دادن به شوهر و دروغ گفتنش

رو رابطه ش با مامانش حساسیت نشون نده،چکش نکن،به قول دوستامون وقتایی که با هم میحرفن خودتو مشتاق دونس ...

وای.پس کارازکارگذشته.من بارهابهش تیکه انداختم.مثلاگفتم بنظرم بهتره برامهمونی فلاک غذارودرست کنیم البته اگه نمیری ازکسی بپرسی

من تو خونواده م یاد گرفتم راست بگم,همه این مدلی هستیم,ولی از شانس بدم شوهرم یه دروغگوی حرفه ایه,چند ...

عزیزم.امیدوارم این مشکل جورای دیگه جبران شه.

واقعا؟چه واکنشی داشتی؟

والا عزیزم من هرچقدر باآرومی صحبت کردم باهاش، بهش گفتم من برای صداقت ارزش قائلم حتی اگه ناراحتم کنه کارِت قول میدم ناراحتت نکنم یا حتی بهش گفتم من موافق این جمله معروفم که میگه"ترجیح میدهم حقیقتی آزارم دهد تا اینکه دروغی آرامم کند" اثری نداشت متاسفانه، حتی گریه کردم دعوا کردم عصبانی شدم التماس کردم هیچکدوم اثری نداشت ، انگار توی وجودش نهادینه شده دروغ گفتن😑😑