2777
2789
عنوان

عشق

290 بازدید | 26 پست

دلم میخاد به عشق و ازدواج فک کنم ولی فکرش نمیزاره،اون رفته ومن هنوز میخامش ،هنوزم عاشقشم ،وابستگی شدیدی که استاد میگفت دارم به خاطر نبود اونه،وقتی دختریو با شوهرش می بینم یا به این فک میکنم که اون با یکی دیگست آتیش می گیرم ،چیکار کنم؟چاره چیه؟یه عشق زندگیمو نابود کرد ،حالا فقط حس تلافی همه چی بم دست میده ،شما بودین چه حسی داشتین؟

میگذره بعضی زخما زمان التیامشون بیشتره بسپار به زمان 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سال گذشته خوب نشدم خب چون مشکلات روحی جسمی مالی درسی زیادی بود باعث شد خوب نشم

خوب نمیشی بهتر میشی مثل یه زخم عمیقه که باهر تلنگر جاش یه سوزشی داره اما یاد میگیری باهاش کنار بیایی پس بازم زمان لازم داری یکیو میشناختم ده سال طول کشید با حسش کنار بیاد

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
پس چی آدمو به این حال میندازه ؟

حس شدید وابستگی اونم به هزار دلیل مثلا یکیش غصه تنهایی

اگر میخوای مطمین بشی عشقه یا نه به این فکر کن

ایا حاضری اگر همین الان یه پسر همه چی تموم و ایده ال با بهترین شرایط بیاد سمتت و قصدشم ازدواج باهات باشه ، باهاش باشی یا نه؟؟ با خودت صادق باش

اگر جوابت اره هستش ... پس عشقی در کار نیست بیشتر ترس از تنهایی که به این حال انداختت ....ترس از اینکه یکی دیگه بیاد ولت کنه... که اگر دومی باشه باید بری مشاوره

حس شدید وابستگی اونم به هزار دلیل مثلا یکیش غصه تنهایی اگر میخوای مطمین بشی عشقه یا نه به این فکر ک ...

اتفاقن بهترین خواستگار واسم اومد ولی ایقد فکرم با عشقم بود که گریه کردم وقتی خواستگار خوبی برام اومد ،چون باش رابطه داشتم نتونستم فراموشش کنم

شما بدون اینکه با گذشتتون تسویه حساب کنید ازدواج کردید؟

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری