2777
2789

حالم خوب نیست 

وقتی نیست و دور از چشمش گریه شده کارم 

ادم ضعیفی نبودم ضعیف شدم 

وقتایی که خودم و براش خوشکل میکنم و نمیگه خوشکلم 

روزایی که حتی بدون یه عزیزم اون میگذره

وقتایی ک نیاز دارم و نمیگه که دوسم داره نمیگه میترسه نباشم نمیگه ک عاشقمه

باهام خوبه دوسم داره برام همه کار میکنه ولی نمیگه انگار رفیقشم بیشتر تا همسرش همیشه هم بهم میگه تو بهترین رفیقمی

اینجوری نبود یه مدته ک اینجوری شده 

دلمم نمیخواد بگم و بفهمه تشنه محبتشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی همسر یه مرد بودن راحته امااا رفیقش بودن سخته به نظر من. بعدم تو باید بهش بگی مردا کلا زیاد اهل  بروز دادن محبت کلامی  نیستن باید بهش بگی نیازاتو تا بدونه امل ن با عصبانیت نه با گریه و زاری با محبت و ارامش 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

من از تو بدترم😔😔😔😔همیشه دعواییه همیشه طلبکار.... حالام فک کنم سرش جایی گرم شده که فراموشم کرده.......😔😔😔😔

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
همه ی مردها همینن کلا بعد از یه مدت براشون عادی میشه همه چیز.شوهر منم همینه.تو تنها نیستی🤣

چرا بعد از به دست اوردنمون اینجوری میشن ااخه ؟ 

گفتن یه دوست دارم انقد سخته ؟

من از تو بدترم😔😔😔😔همیشه دعواییه همیشه طلبکار.... حالام فک کنم سرش جایی گرم شده که فراموشم کرده.. ...

نه بد به دلت راه نده 

ادما از هم فارغ میشن چون خیالشون از بابت بودن طرف راحته 

اگه ترس از دست دادنمون و داشتن اینجوری نمیشد

واقعا نگفتن دوست دارم این همه عذاب داره مردا بارفتاررشون نشون میدن منم به شوهرم میگم بهترین دوستمی چون باهاش راحتم فقط همسرم نیست

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
چرا بعد از به دست اوردنمون اینجوری میشن ااخه ؟  گفتن یه دوست دارم انقد سخته ؟

چی بگم.. دیگه خیالشون راحته که دارنمون که مال خودشونیم. ولی گلم باهاش حرف بزن.. ولی خیلی حواست به لحنت باشه

منم گاهی میشه که شوهرم یه ماهه تموم بهم نمیگه دوسم داره درصورتی من هرروز بهش میگم چه با پیام چ حضوری چ تلفنی مثلا جداب میده تاج سری بانو. یا استیکر بوس میفرسته.ولی ازوقتی باهاش صحبت کردم امکان نداره هرشب قبل خواب بهم میگه. وقتایی دارم اشپزی میکنم میگه. الان خیلی خوب شده

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
2790
2778
2791
2779
2792