2777
2789
عنوان

بدوییییید بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست

بچه ها با اجازه استارتر یه سوال دارم ممکنه کسی صرفا به خاطر تاخیر پریودی که البته دوره‌های نامنظمی داره و  بدون هیچ ترشح، دل درد، درد سینه، حالت تهوع و نشانه‌های دیگه بارداری باردار باشه؟

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی
طبیعیه... هرررکاری کنی یه سری خارج میشن.... نگران نباش ایشالله ک گرفته... دوباره چندشب دیگ هم اقدام ...

دیشب اقدام بودم و امشب فردا پس فرذا هم میرم 🤣

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من همش یه ربع ده دقیقه دراز میکشیدم بلندم میشدم میریخت خیلی

😍

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

اون مایه ی منیِ که خارج میشه اسپرما از توش دراومدن حرکت کردن😁

🤣🤣🤣 خُل شدم بخدا

🤣🤣🤣 خُل شدم بخدا

حساس نشو اون خواه نا خواه میریزه اما تا نهایتا ۱ ساعت بعد از نزدیکی اسپرما از تو اون مایه در میان حرکت میکنن 

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
حساس نشو اون خواه نا خواه میریزه اما تا نهایتا ۱ ساعت بعد از نزدیکی اسپرما از تو اون مایه در میان حر ...

۲ساعت و نیم خوابیده بودم بدون حرکت 

من درکت میکنم. انشالله ایندفه نی نی دار میشی فقط استرس نداشته باش

اتفافا این روزا استرسم خیلی 

یعنی باردار نمیشم 😣

استرس اصلا خوب نیس شاید باعث بشه که باردار مشی ارامش داشته باش این تجربه ی خودمه

😐😐😐😐