2777
2789
عنوان

شوهرم گفته حق نداری خونه پدرت بری!

318 بازدید | 11 پست

دیگه خسته شدم از بس سکوت کردم

یک هفته پیش سر موضوعی بین شوهرم و پدرم مسئله ای پیش اومد

حالا داره برام قانون تعریف می کنه ! من پدرمو دوس دارم نمیتونم که به خاطر بددلی شوهرم کنارش بذارم!

تازه تقصیر شوهرم خودش بود

سال اول عروسی یه شرایط مشابه به وجود اومد یکسال و نیم قطع رابطه کرد منم چه مکافاتایی که نکشیدم

دیگه نمیخوام قربانی باشم این بار میخوام محکم و قوی باشم و اجازه ی هر رفتاری با خودم و خانوادمو ندم

بهش گفتم لطفا منو بین شوهرم و پدرم قرار نده و برام تعیین تکلیف نکن

بچه ها من واقعا نمیدونم چیکار کنم!

چه رفتاری درسته

بگو تو هم همینطور

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا و اصلا بهش رو نده و باهاش راه نیا تو این مورد حقته ک بری خونه پدرت بگو نمیای نیا ولی من خانواده م برام مهمن اگ واسه تو مهم نیست با خانواده خودتم قطع رابطه کن

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..

من فقط میدونم هرگز شوهرمو بیشتر از پدرم دوست ندارم.جای خالی عشقت ممکنه پر بشه ولی پدر به هیچ وجه.

قانعش کن شوهرتو فعلا عصبانیه لج میکنه

آدما رو ببخشید ولی جایگاهشونو بهشون پس ندین
عزیزم اصلا و اصلا بهش رو نده و باهاش راه نیا تو این مورد حقته ک بری خونه پدرت بگو نمیای نیا ولی من خ ...

من پدرم سوادش پایینه کل کارای بانکیشو من براش انجام میدم آخه فقط به من اعتماد داره و تنها برادرمم اینجا نیست

حالا میگه حق نداری پاتو به خاطر پدرت از این در بذاری بیرون

من فقط میدونم هرگز شوهرمو بیشتر از پدرم دوست ندارم.جای خالی عشقت ممکنه پر بشه ولی پدر به هیچ وجه. ق ...

سه ساله اعصاب منو داغون کرده با این اخلاق گندش

یه مدت باهاشون خوب بود برگشته منت میذاره سرشون میگه هی میخوام باهاتون خوب بشم هی نمیذارید

ی فردا رو نرو بیرون خونه پدرت ولی بهش بگو اگه توهم سمت خونه پدرومادرت رفتی من میدونم و تو ....بعدم واسه خانوادت دعوا راه نندز ولی دنبال کارهای پدرتم برو 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین