2777
2789
عنوان

یه سوال

126 بازدید | 15 پست

چطوری تاپیکمو که بقیه نظر دادن یا نظرمو تو تاپیک بقیه حذف کنم؟؟؟؟ کلا میشه حذفش کرد یا نه ؟ یکم در مورد شرایط و نحوه کار تو نی نی سایت برام میگید . ممنون.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نظرتو بخوای پاک کنی،پایین پستت یدونه سه نقطه هست میزنی روش و پاک میکنی

تاپیکت که بقیه نظر دادن رو هم خودت نمیتونی پاک کنی،باید به نی نی یار بگی ردزی یدونه میپاکن

اگه ۳تا تاپیکت چه به درخواست خودت،چه گزارش بخوری و پاک شه کاربریت میترکه و تعلیق میشی،نمیتونی بیای سایت دیگه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
نظرتو بخوای پاک کنی،پایین پستت یدونه سه نقطه هست میزنی روش و پاک میکنی تاپیکت که بقیه نظر دادن رو ه ...

یعنی کلا فقط سه تا تاپیک میتونی حذف کنی یا نه اگه تو یه روز سه تا تاپیک حذف کنی کاربری تعلیق میشه و فقط میشه روزی یه تاپیک حذف کرد؟؟؟

یعنی کلا فقط سه تا تاپیک میتونی حذف کنی یا نه اگه تو یه روز سه تا تاپیک حذف کنی کاربری تعلیق میشه و ...

نه کلا سه تا تاپیکت بترکه،بعدش کاربریت میترکه...

چه قانون مسخره ای یعنی اختیار تاپیک خودمونم نداریم  😐😒☹

🤷‍♀️

مرسی از راهنماییت رزا جون

قربونت سوالی داشتی بعدا بازم بپرس😍