نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 عنوان دلم گرفته 53 بازدید | 7 پست .... دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃 1398/09/29 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاتنهاتنهااا عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 4026 چرا خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 چرا ازهمه چی .....نمونش خانواده فامیل و.....بیکس ترین ادم روی زمینم دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 شب یلدا هیچکیو نداریم ..همچنین شب عید ..همچنین تولد ...همونین کل ۳۶۵روز سال ......توف ب پول...اگه پولداربودم حتی پامو هم بوس میکردن دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 نه دامادی ...نه عروسی داریم ...ن پول ن خنده ن شادی ن امید ن کار هدف خلقت من چی بود؟؟؟؟فقط تماشا؟؟؟ دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 بفرما چقد من. بد بختم حتی تو دنیای مجازی هم کسی نیست ب حرفم گوش بده دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃