2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 8 پست

خانما من هرماه ۵ روز زودتر از سری قبل پریود میشم حالا این ماه ۵ روز از موعدش میگذره ، روز دوم هم بیبی چک زدم منفی بود ، هیچ علائمی از بارداری هم ندارم ،فقط ترشح طبیعی و سالم دارم و سینه هامم درد میکنه ، از تخمک گذاریم هم بیشتر از ۱۰ روز میگذره ، مهم تر از همه اینکه نزدیکیم توی این ماه بیشتر با کاندوم بوده اما ۳ یا ۴ باری پیش اومد که به روش طبیعی جلوگیری کردیم یعنی شوهرم قبل از ارضا شدن آلتشو کشید بیرون ، حتی هزاربار ازش پرسیدم میگه مطمئنم یه قطره هم در نرفته چون بعد هر نزدیکی ادرار میکرد که توی پیش آبش نمونه ، خلاصه که میگه مطمئنم که حواسم بوده...اما خیلی نگرانم...چون سابقه نداشت تاخیر داشته باشم .عفونت یا هیچی هم ندارم سالمم

به نظرتون امکان داره با این حال احتمال بارداری باشه؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باردار نیستی ولی اگه ماه های بعدم عقب افتاد پیگیری کن جرا عقب میفته .عفونت هم با پاپ اسمیر مشخص میشه ...

رفتم دکتر چند وقت پیش گفت سالمی ، راستش استرس که خیلی دارم ولی حتی درد پریودی هم ندارم هیچ علامتی ندارم

باردار نیستی ولی اگه ماه های بعدم عقب افتاد پیگیری کن جرا عقب میفته .عفونت هم با پاپ اسمیر مشخص میشه ...

بیبی چک دو روز بعد از موعد پریودی درست جواب میده؟؟

بیبی چک دو روز بعد از موعد پریودی درست جواب میده؟؟

۹۰ درصد باید نشون بوده معمولا چند روز قبل پریودی هاله میندازه ولی خب بعضی ها دیر هورمونشون بالا میره با لقاح دیرار صورت گرفته یه مقدار دیرتر بی بی مثبت میشه.