بچها چرا واقعا انقدر همه نسبت بهم سرد شدن هيچكسى چشم ديدن خوشبختى ديگرانو نداره ؟؟؟يا همش بهم تيكه ميندازن با مهربونى و خاله زنك بازى چرا هيچكس دلش براى بقيه نميسوزه و سريع بدون هيچى دل همو ميشكنن دليل اينهمه بد بودن ادما نسبت بهم بنظرتون چيه؟؟؟
شما هم از دست دور و اطرافتون ناراحت هستيد؟
همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
بله دیگه هیچکس دلسوز کسی نیست ولی اگر کسی دل کسی که روزگار دلش رو شکسته با حرفهاش با کارهاش ب ...
هى خدا چى بگم كه دلم از همه پررررررره از همه سر هر چيز مهم زندگيم از همه حرف شنيدم اونم چه حرفهايى ريختم تو دلم گريه كردم ناراحت شد چند ماه به حرفا و كاراشون فكر كردم لاغر شدم اما در نهايت همشونو به خداى بالا سرم سپردم
من که دلم پره .. چندسال از همه دور بودم و یه جا دیگه زندگی میکردم راحت وبی دردسر ولی تنم خارید واسه مشکل وجمع کردم و برگشتم شهر و وطنم به امید اینکه آرامشم بیشتر بشه.. از روزی که برگشتم تا الان اصلا احساس آرامش ندارم و مثل ... پشیمونم چون میبینم همه ب ظاهر مهربون و از پشت سر......واقعا همه عوض شدن
من که دلم پره .. چندسال از همه دور بودم و یه جا دیگه زندگی میکردم راحت وبی دردسر ولی تنم خارید واسه ...
اره دقيقا همينطوره همه از رو به ظاهر خوب اما تا سر برگردونى دارت زدن نميدونم چرا زمونه ما اينطور شده والا قبلا از اينجور چيزا نامهربونى و نيش و كنايه ها نبوده
مثل شما متاسفانه کم شده الان همش دعوا، و هر کسی خودشو بالاتر از همه میدونه، قضاوت میکنن همدیگ ...
انقدر دلم پره كه حد نداره همه همينطورن مخصوصا فاميلا همه از رو دلسوزن اما از ته دلشون راضى له بشى بدبخت بشى هر چند وقت يبار از همه همه جور حرفى ميشنوم از مادربزرگ بگير تا الى اخر