2777
2789
عنوان

دور همى درد و دل 😔

109 بازدید | 17 پست

بچها چرا واقعا انقدر همه نسبت بهم سرد شدن هيچكسى چشم ديدن خوشبختى ديگرانو نداره ؟؟؟يا همش بهم تيكه ميندازن با مهربونى و خاله زنك بازى چرا هيچكس دلش براى بقيه نميسوزه و سريع بدون هيچى دل همو ميشكنن دليل اينهمه بد بودن ادما نسبت بهم بنظرتون چيه؟؟؟

شما هم از دست دور و اطرافتون ناراحت هستيد؟

همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. اینجا همینه دیگه عادت میکنی بیخیال

اخه چرا اينجور شده 

ولى من خودم واقعا اينجور نيستم به كسي متلك بندازم يا دل كسيو بشكونم كسيم ازم ناراحتم بشه واقعا خودم از اون بدتر ناراحت ميشم گريه ميكنم

من اصن دیگران برام مهم نیستن .ارتباطی هم ندارم باکسی. 

منم دوست دارم از اين به بعد همين كارو كنم ي زندگى اروم داشته باشم با اين ٢٢سالمه واقعا كشش اين همه بد بودن ادمارو ندارم 

بله دیگه هیچکس دلسوز کسی نیست  ولی اگر کسی دل کسی که روزگار دلش رو شکسته با حرفهاش با کارهاش ب ...

هى خدا چى بگم كه دلم از همه پررررررره از همه سر هر چيز مهم زندگيم از همه حرف شنيدم اونم چه حرفهايى ريختم تو دلم گريه كردم ناراحت شد چند ماه به حرفا و كاراشون فكر كردم لاغر شدم اما در نهايت همشونو به خداى بالا سرم سپردم

منم دوست دارم از اين به بعد همين كارو كنم ي زندگى اروم داشته باشم با اين ٢٢سالمه واقعا كشش اين همه ب ...

یچی تومحل میشه یااصن نمیفهمم یا اخرین نفر میفهمم. چون علاقه ای ب مسائل اطرافم ندارم. ولی کمک کردنو دوس دارم.

من که دلم پره .. چندسال از همه دور بودم و یه جا دیگه زندگی میکردم راحت وبی دردسر ولی تنم خارید واسه مشکل وجمع کردم و برگشتم شهر و وطنم به امید اینکه آرامشم بیشتر بشه.. از روزی که برگشتم تا الان اصلا احساس آرامش ندارم و مثل ... پشیمونم چون میبینم همه ب ظاهر مهربون و از پشت سر......واقعا همه عوض شدن  

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
اخه چرا اينجور شده  ولى من خودم واقعا اينجور نيستم به كسي متلك بندازم يا دل كسيو بشكونم كسيم ا ...

مثل شما متاسفانه کم شده 

الان همش دعوا، و هر کسی خودشو بالاتر از همه میدونه، قضاوت میکنن همدیگه رو، یه کلام روراستی از بین رفته 

همه بی اعصاب و زودجوش 

جای باید جدی باشن به مسخره میگیرن و هرهر و کرکر، جایی بحث شوخیه همه مریم مقدس و فاز نصیحت کلا برعکس شده 

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
من که دلم پره .. چندسال از همه دور بودم و یه جا دیگه زندگی میکردم راحت وبی دردسر ولی تنم خارید واسه ...

اره دقيقا همينطوره همه از رو به ظاهر خوب اما تا سر برگردونى دارت زدن نميدونم چرا زمونه ما اينطور شده والا قبلا از اينجور چيزا نامهربونى و نيش و كنايه ها نبوده

یچی تومحل میشه یااصن نمیفهمم یا اخرین نفر میفهمم. چون علاقه ای ب مسائل اطرافم ندارم. ولی کمک کردنو د ...

بهترين كار همينه محل كه سهله من حاضرم اصلا نبينم نفهمم نشنوم تو فاميل چى شده انقدر كه زده شدم از همشون

هى خدا چى بگم كه دلم از همه پررررررره از همه سر هر چيز مهم زندگيم از همه حرف شنيدم اونم چه حرفهايى ر ...

و متاسفانه عاقبت همه این گریه ها و تو دل ریختنها بیماری های مختلف که سراغ آدم میاد 

اخه چرا اينجور شده  ولى من خودم واقعا اينجور نيستم به كسي متلك بندازم يا دل كسيو بشكونم كسيم ا ...

منم مثل شمام از دلم نمیاد دلیل رنجش و اشک کسی بشم 

ولی متاسفانه اکثر ایرانی ها برعکس این خصلت رو دارن 

امثال من و شما باید تو ژاپن به دنیا میومدیم چون اونها بی نهایت باوجدان و با اخلاق هستند 

مثل شما متاسفانه کم شده  الان همش دعوا، و هر کسی خودشو بالاتر از همه میدونه، قضاوت میکنن همدیگ ...

انقدر دلم پره كه حد نداره همه همينطورن مخصوصا فاميلا همه از رو دلسوزن اما از ته دلشون راضى له بشى بدبخت بشى هر چند وقت يبار از همه همه جور حرفى ميشنوم از مادربزرگ بگير تا الى اخر