2789
عنوان

خانه ی پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 58 پست
من جفتشو دیدم حالمم بد نشد باردار هم هستم ولی خانه ی پدری قشنگ تره

دمت گرم من وقتی همچین صحنه هایی میبینم خود به خود احساس میکنم منو دارن اینجوری میکشن حالم خیلییی بد میشه😭

سال هاست تنها چیزی که برام تغییر میکنه سنمه ...!
حالا بیا دل ما رو بسوزون    

خدا مادرت را رحمت کنه 

شادی روحش صلوات 

اللهم صلعلی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من جفتش دیدم عالی بودن بنظرم ادم باید واقعییتها رو ببینه نمیشه کهذهمش همهذچی گل بلبل باشه در ضمن من قبل دیدن این دوفیلمدحودم بدبخترین ادم میدونستم اما وقتی فائزه رو با زجرای که کشید دیدم فهمیدم چقد ناشکر بودم

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
منم دیدم واقعا همون یه تیکه صحنه که گونی کرد سر دخترش به پسرش کن خلاصش کن توذهنمه

وایییی گناه دارههههه خوب چرا نمیزارن فرار کنه به زندگیش برسه چرا میکشنش😭🥺 بعد اینکه خاکش کردن اون مسر عموش امد خنجر کرد بهش واییی خیلی بدتر بود 

امشب میخام فیلم بگیرم خانه پدری قشنگتره یا سرخپوست؟شبی که ماه کامل شد که فوق العاده بود چندین بار دی ...

سرخپوستو من هرکاری کردم دان نشد ازکجا میگیریش

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
امشب میخام فیلم بگیرم خانه پدری قشنگتره یا سرخپوست؟شبی که ماه کامل شد که فوق العاده بود چندین بار دی ...

سرخپوست قشنگه . خانه پدری حال ادمو بد میکنه

سرخ پوست چرت هستش 

خانه پدر

شبی که ماه کامل شد 

لارجر باکس

زندانی ها 

و...

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "