رشته ای که دوس داری قبول میشی. اگه تمرکزت رودرست باشه نه شوهر .بی نهایت موفق میشی.
ولی از نظر مالی کاملا مستقل بار میای❤
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
خاله ام منو به یکی معرفی کرده ...حالا نمیدونم کی قراره بیان...من میخوام بدونم میان یانه.پسره خوبی هس ...
میان. ولی من فک میکنم تو نمیپسندیش.
اقا بعد خواستگاریاتون به منم بگید چیشدا ببینم چه به سرتون زدم 😀😀😀
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
من چی شوهر منم بگو عزیزم بنظرت چجور ادمی خواهد بود حست چی میگه
تو خیلی دختر سرسنگینی هستی.
یکی مثل خودتم گیرت میاد. ❤ خوب مودب از خونواده خوب.
احتمال زیاد کارمنده. یا شغل ازاد. اما وضعش خوبه
فقط اولین چیزی که به ذهنم میاد در اکثر موارد اتفاق میوفته. اونو میگم همین. دارم براتون جذب میکنم. ❤
اره باردار میشی. پسره.