2777
2789
عنوان

حس ششمیا قوی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 77 پست
نه😐

خوبه. چون خیلی عذابت میده😞

رشته ای که دوس داری قبول میشی. اگه تمرکزت رودرست باشه نه شوهر .بی نهایت موفق میشی. 

ولی از نظر مالی کاملا مستقل بار میای❤

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی قوی متاسفانه.😞

عزيزم ميشه برا بارداري منم بگي ب اين زوديا باردار ميشم ممنون ميشم جوابمو بدي،ميتوني درمورد آيندمم يچيزي بگي؟

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
خاله ام منو به یکی معرفی کرده ...حالا نمیدونم کی قراره بیان...من میخوام بدونم میان یانه.پسره خوبی هس ...

میان. ولی من فک میکنم تو نمیپسندیش. 

اقا بعد خواستگاریاتون به منم بگید چیشدا ببینم چه به سرتون زدم 😀😀😀

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
خوبه. چون خیلی عذابت میده😞 رشته ای که دوس داری قبول میشی. اگه تمرکزت رودرست باشه نه شوهر .بی نهایت ...

عزیزم واسم میگی من پسرم که الان حامله ام در این خونه بزرگ میشه یا در یک مکان یا شهر دیگه ؟ممنونم

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
من چی شوهر منم بگو عزیزم بنظرت چجور ادمی خواهد بود حست چی میگه

تو خیلی دختر سرسنگینی هستی.

یکی مثل خودتم گیرت میاد. ❤ خوب مودب از خونواده خوب. 

احتمال زیاد کارمنده. یا شغل ازاد. اما وضعش خوبه

عزيزم ميشه برا بارداري منم بگي ب اين زوديا باردار ميشم ممنون ميشم جوابمو بدي،ميتوني درمورد آيندمم يچ ...

اینده رو فقط خدا میدونه. من فالگیر نیستم که. 

فقط اولین چیزی که به ذهنم میاد در اکثر موارد اتفاق میوفته. اونو میگم همین. دارم براتون جذب میکنم. ❤

اره باردار میشی. پسره. 

اینده رو فقط خدا میدونه. من فالگیر نیستم که.  فقط اولین چیزی که به ذهنم میاد در اکثر موارد اتف ...

عزيزم ميخوام بدونم ب اين زودياس يا خيلي طول ميکشه؟

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
اینده رو فقط خدا میدونه. من فالگیر نیستم که.  فقط اولین چیزی که به ذهنم میاد در اکثر موارد اتف ...

همین که شوهرم مظلومه خوبه(خداروشکر)

همین که فتنه نیس خوبه