2777
2789
عنوان

حس ششمیا قوی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوممون بیشتر عاشق ایم؟شوهر مظلومم یا من؟

شوهرت. 😀 ببخشیدا اما تو یکم سرکشی 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
درمورد آینده شغلی منم بگوووو

میخوای دکتر بشی؟ 😊

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
شوهرت. 😀 ببخشیدا اما تو یکم سرکشی 

خاله ام منو به یکی معرفی کرده ...حالا نمیدونم کی قراره بیان...من میخوام بدونم میان یانه.پسره خوبی هس ایا؟به ازدواج ختم میشه؟

بعد از چندسال زندگی شاید با بچه مهاجرت کنی...

اینو یادت باشه.

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
خیلی قوی متاسفانه.😞

خواهرمن  کی ازدواج میکنه  امسال ازدواج میکنه  یانه☹☹

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بعد از چندسال زندگی شاید با بچه مهاجرت کنی... اینو یادت باشه.

درمورد ازدواج خواهرمن چی میگه بهت حست😟

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792