2777
2789
عنوان

ماکارونی

96 بازدید | 9 پست

دوستان ماکارونی درست کردم شوهرم زود خوابید خودم یکم خوردم واسه فردا بزارم یخچال خراب میشه آیا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نه

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وا

چ سوالی

ینی تاحالا غذا نذاشتی یخچال فرداش بخوری؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

البته شاید شاغل نیستی من غذا مال ۳ روز پیشم باشه راضیم بخورم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
وا چ سوالی ینی تاحالا غذا نذاشتی یخچال فرداش بخوری؟

ماکارونی نه چون معمولا ماکارونی رو شنیدم تازه بپزی بخوری خوبه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
البته شاید شاغل نیستی من غذا مال ۳ روز پیشم باشه راضیم بخورم

نه عزیزم شاغلم