2777
2789
متری چنده چطوری حساب میشه نما یک خونه سه طبقه باپارکینگ 4طبقه چقدرهزینه سنگ ودستمزدش

بستگی داره چه سنگی بخرید سنگ تروانتن ازمتری ۷۰ یا۸۰تومن هست تا۳۰۰یا۴۰۰تومن هرچی رنگش سفید تر گرونتر.دستمزد هم ساده کاری از۵۰ تومن هست به بالا طرح دار از۱۰۰به بالا

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
متری چنده چطوری حساب میشه نما یک خونه سه طبقه باپارکینگ 4طبقه چقدرهزینه سنگ ودستمزدش

یه طرح معمولی با یه سنگ متوسط متری ۲۴۰یا۲۵۰ میشه

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چه سنگی بخرید سنگ تروانتن ازمتری ۷۰ یا۸۰تومن هست تا۳۰۰یا۴۰۰تومن هرچی رنگش سفید تر گرونتر. ...

الان یک ساختماسه طبقه

که بالکن وپنجره هم داره 

سنگش خیلی نمیشه درست 

نماش کم

نمیدونید چقدردرمیاد

دستمزدش

دستمزدبیشتره یاهزینه سنگ

درحدمتری 350تومن سنگ

واینکه سنگ چه مارک یاشهری خوب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
یه طرح معمولی با یه سنگ متوسط متری ۲۴۰یا۲۵۰ میشه

موزایک خوب برای جلوی درورودی که ماشین هم میاد ومیره چه استحکامی بایدداشته باشه

چه نوع موزایکی خوب توزمستان هم سرنباشه 

مارک وجنس وکارخانه خوبش نمیدونید

(من وهمسایمون مدیرساختمان هستیم دارم قیمت میگیرم برای بعدازعید ببینم چقدرهزینه میشه کارکنیم ببخشیدخیلی سوال میپرسم)

بی زحمت ازهمسرتون سوال کنید

الان یک ساختماسه طبقه که بالکن وپنجره هم داره  سنگش خیلی نمیشه درست  نماش کم نمیدونید ...

بهترین سنگ تروانتن همه جنسی داره  وقتی نمای رومی بزنی سنگ زیاد ترمیبره ازاون چیزی که تو ظاهر نشون میده 

موزایک خوب برای جلوی درورودی که ماشین هم میاد ومیره چه استحکامی بایدداشته باشه چه نوع موزایکی خوب ت ...

موزاییک کارخونه بخصوصی نداره هرچی سنگ ریزه داخل موزاییک بیشتر باشه جنسش بهتره  کدوم شهر هستین؟برای جلوی درورودی موزاییک بهتر از هر چیزی

موزاییک کارخونه بخصوصی نداره هرچی سنگ ریزه داخل موزاییک بیشتر باشه جنسش بهتره  کدوم شهر هستین؟ب ...

کرج

همون میخواستم ببینم بهترین نوع موزایک چون جاوپا وماشین ردمیشه چیه

ممنونم ازکمکتون

اینهاخوب پلیمری میگن بهش

نه خوب نیستن چون مصنوعی هستن خوب نمیچسبن من داخل حیاطم زدم خوب نیست

اینم همون درست اخه املاک بغلمون شبیه این زده مثل سنگ بالاپاینن داره میگه شماهم اینطوربزنید ست بشه

والا من داخل حیاطم زدم عکسشم فرستادم لق میشن و خوب نمیچسبن بازم میل خودتون

والا من داخل حیاطم زدم عکسشم فرستادم لق میشن و خوب نمیچسبن بازم میل خودتون

ممنونم که گفتید

نظرهمه رودرنظرمیگیرم 

چیزی نیست که هرسال عوض کنیم جنس خوب میزنم

اگرمیگی خوب نیست قطعا سراغش نمیرم