2777
2789
من میدونم کجا میتونی بخونیش ولی کاربریمو دوست دارم😁😁

تبسم93😐

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عاقا من بیام شونصد تا رمان آبکی معرفی کنم دست از سر این داستان سما برمیدارین عایا؟🤕🤕🤕🤕🤕

بابا بس کنین دیگه اه😠😠😠😠😠😠

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ای وای والا من خبر از این همه جنجال نداشتم چن تا قسمت خوندم دیگه نت نداشتم امروز وصل شدم هر چی گشتم ...

هنوزم میخای بخونیش؟؟

اونموقع تاپیکت جلو چشم بود نمیتونستم ادرس بدم😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

ص سوم این تاپیکه

@maneliام    

برین تو پروفایلش اخریش تاپیکش درباره این داستانه. بعد صفحه سومش

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مرسی عزیزم ..انشاا.. نی نینیتوتم به سلامتی به دنیا میاد    

مرسی عزیزم. ان شالله🥰😍

نمیدونستم اینقد دعای خیر میاد برام

وگرنه میشستم برا همه میفرستادمش😅😅