2777
2789
عنوان

قشم

96 بازدید | 14 پست

مراکز خرید ارزون زیبا تو قشم کجاهست کجاش خوبه وارزونه وجنسای شیک داره باراوله میخوام برم تجربه ندارم حتی کجا هتل بگیرم ک ب مراکز خرید وتفریحی نزذیک باشه یکی میکه درگهان خوبه یکی میگع اونجا بنجول سراس به نظرتون کجا برم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
سلام خانومی.دیگه هیچ جای قشم چیز ارزون گیر نمیاری به هیچ وجه.حتی ممکنه گرونتر از جاهای دیگه هم باشن ...

چرا دوستم تقریبا ۱ماه پیش رفته بود از اردگهان خیلی چیزا خوب وارژون خریده بود

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من یه ساله ساکنه قشمم.اینقد خرجمون بالاست که نگو.هیچ لباس یا وسیله ای هم از اینجا نمیگیرم.تا۲سال پیش ...

واقعا دراین حد پس چرا من شنیدم درگهان ارزونه😖😖😖

هتل نزدیک مراکز خرید ستاره و سیتی سنتر زیاد هست.الان هم هوا خوب شده.واسه گردش عالیه

نزدیگ درگهان میشع اینحاهای ک کفتیین؟

واقعا دراین حد پس چرا من شنیدم درگهان ارزونه😖😖😖

یه سری لباس هست که خیلی از مغازه ها دارن لباس های چینی هستن که جنسشون خوب نیست اونا ارزونن.مثلا کل جنسای مغازه شون2۰تا۴۰تومنه.اما همش شومیز یا تاپ های به درد نخورن

نزدیگ درگهان میشع اینحاهای ک کفتیین؟

نه این مرکز خریدها تو خود شهر قشمه.و شما باید تو خود شهر قشم هتل بگیرین.درگهان تقریبا یه بخش جداست که ۲۵تا۳۰دقیقه از شهر قشم فاصله داره.و همش مرکز خریده

نه این مرکز خریدها تو خود شهر قشمه.و شما باید تو خود شهر قشم هتل بگیرین.درگهان تقریبا یه بخش جداست ک ...

توشهرقشم بگیرم بهتره یا درگهان؟قیمت هتلا کدوم مناسبتره؟

توشهرقشم بگیرم بهتره یا درگهان؟قیمت هتلا کدوم مناسبتره؟

مسلما قشم بهتره.چون درگهان فقط چندتا مرکز خرید داره دیگه هیچی نداره.والا قیمت هتل هارو نمیدونم چون اینجا هتل نرفتم تاحالا

مسلما قشم بهتره.چون درگهان فقط چندتا مرکز خرید داره دیگه هیچی نداره.والا قیمت هتل هارو نمیدونم چون ا ...

ممنون عزیزم