خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️
مرسی عزیزم..تا چهار ماه پیش اقدام بود با برنامه ریزی ..اخه خاستم ک پسر باشه..۲۵ابان پریود شدم گفتم این ماه دیگ نمیخام حامله شم جلوگیریمون طبیعی بود..اصلا فکرشو نمیکردم حامله بشم این ماه...ن برنامه ریزی کردم ون دار خورپم😢
مرسی عزیزم..تا چهار ماه پیش اقدام بود با برنامه ریزی ..اخه خاستم ک پسر باشه..۲۵ابان پریود شدم گفتم ا ...
عزیزم بچه بچس خوشحال باش خواست خدابوده