2777
2789
عنوان

یعنی چی؟ چرا؟

61 بازدید | 9 پست

سلام دوستان . دوستان  اعصابم از رفتار خیلیا خورده . این چه رفتاریه که میکنند؟ اینقدر ناراحتم که دوستم وات رو حذف کنم ..یکی بهش زنگ میزنم خواهرش جواب میده میگه خواهرم حمامه بهش میگم بهت زنگ بزنه که دو هفته میگذره اما میبینم هیچ زنگ نزد . به یکی سلام و احوال پرسی میکنم میبینم آنلاینه و پیامم رو میخونه باز جواب نمیده میگم مثلا وقت نداره اما میبینم تو وضعیت موسیقی گذاشته . پروفایلش رو عوض کرده و انگار نه انگار اس دادم . اون یکی چند صحبت کردیم و داشتم صحبت میکردم دیدم میخونه و جواب نمیده . بهش همون موقع گفتم ازت ناراحت شدم چرا جوابم رو پس نمیدی باز توجه نکرد . با همکلاسیم شماره منو میگیره بعد عجله داشت میگه من خودم بهت زنگ میزنم و سیوش کن . یک هفته گذشت و زنگ نزد بعد خودم ازش گرفتم بهش گفتم پیج اینو بده جواب نمیده . بهش میگم چی شد ندادی؟ جواب نمیده . زنگ زدم یه سلام و علیک میکنه بعد میگه ببخشید من کار دارم بهت زنگ میزنم فعلا گفتم باش . و هیچ . این چه رفتاریه که میکنن؟! به کی اعتماد کنیم تف به این زندگی و شانسمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن ابنا رفیق نیستن بابا

اشک به چشمام اوردن . خب اگه نمیخواین صحبت کنین بگین دیگه . این چه رفتاریه ..رک و راست بگین نمیخوام باهات صحبت کنم ..میخوام شمارشون رو حذف کنم . دوسته صمیمی داشتم مدرسه . چند ماه گذشته یه اس نداد هیچچچچ

اشک به چشمام اوردن . خب اگه نمیخواین صحبت کنین بگین دیگه . این چه رفتاریه ..رک و راست بگین نمیخوام ب ...

عزیزم تنهایی بهتره تا همچی ادما

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دقیقا عزیزم ..بخدا الان اشک به چشمم اومد . دلم رو شکوندن. همش کوتاه اومدم اما دیگه تواناییش رو ندارم ...

اصلا برات مهم نباشه خیلیا لباقت ندارن بذا تو حال خودشون باشن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم