2777
2789
عنوان

آمینیو سنتزیاااا بیاین

133 بازدید | 22 پست

سلام . من انجام دادم جواب فوری خواستم امروز زنگ‌زدن گفتن تریزومی ۲۱ و ۱۸ خوبه ۱۳ رو نتونستن تشخیص بدن منم فقط تریزومی ۲۱ های ریسک بود حالا موندم پس چرا ۶۵۰ اضاف گرفتن خیال منو راحت نکردن اون ۱۳ هم در می آورون . 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسکت چند بود ؟من نمیدونستم میتونم جواب فوری هم داشته باشم سه هفته خون گریه کردم . ولی ۹۹درصد مواقع ...

اره خودشون میگن ۳ روزه جواب دادن ۶۵۰ اضافه گرفتن منتها ۱۳ رو نتونستن در بیارن برم ۲۰۰ تومنشو پس بگیرم 🤣تریزومی ۲۱   یک به ۱۳۷ شما چی 

من ۱ به ۱۸۲ بود  .خیالت راحت عزیزم سالمه سالمه  تازه اونا ک ریسک نداشتی

فدات شما بعدش رفتی سونو آنومالی اکو قلب 

من چند هفته برم عزیز 

از هفته ۱۸میشه رفت .هفته ۱۹عالیه . کدوم شهری عزیزم سونو گرافای خوب دیر نوبت میدن .اینم سونو مهمهیه حتما برو سونوگرافی ک دکترش مشهور و خوبه الان نوبت بگیر بگو به انومالی میخوام بهت  تاریخ میده .الان چند هفته ای؟

از هفته ۱۸میشه رفت .هفته ۱۹عالیه . کدوم شهری عزیزم سونو گرافای خوب دیر نوبت میدن .اینم سونو مهمهیه ح ...

من الان ۱۶ هفته دکتر دلیری میرم تهران دکتر خوبیه فقط گرون میگیره 

از هفته ۱۸میشه رفت .هفته ۱۹عالیه . کدوم شهری عزیزم سونو گرافای خوب دیر نوبت میدن .اینم سونو مهمهیه ح ...

میگمااا اسم دخترمو بزارم رستا یا لیانا قدیمی نشدن این اسما

همه مراکز سونو نرخ نامه دارن نمیتونن گرون تر بگیرن .من بندرعباسم بهترین دکتر بدترین دکتر نرخ سونوشون ...

نه والله این گرون میگه چون تعیین جنسیتش تو سونو ان تی امکان اشتباه نداره هر چی بگه همونه 

میگمااا اسم دخترمو بزارم رستا یا لیانا قدیمی نشدن این اسما

نه عزیزم قدیمی نیستن اسما قشنگین .من الان همکلاسیا دخترم اسمشون دِلسا و آلا و گلسا ست خییلی اسما قشنگین بنظرم .دلارام و جانان هم خیلی خیلی قشنگن ارامش بخشن یجورایی