2777
2789
عنوان

خانوما کمککککک😢😢😭😭😭😭😭

169 بازدید | 27 پست

سلام

فردا موعد پریودمه

همیشه از سه چهار روز قبلش حسابی دردم شروع میشد و کلی ترشح داشتم اما این ماه ترشح ندارم فقط یکمممم ترشح لدسیونی دارم که خییییلی کمه

و دردم تازه اومده سراغم که اونم مبهمه اما درد پریه

میل جنسیمم خیلی کم شده و خیلیم خستم

فردا صبح میخوام بی بی بزنم

ولی این درده خیلی داره میترسونتمممم😢😢😢

توروخدا هرکی تحربه داره بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باش اگ باردار بودی قشنگ محکم شه...

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
ترشح چی؟ باردار بودی بنظرت بی بی روز موعد جواب میده؟

ترشح ابکی بیرنگ و بو..و نفخ و پیچ شکم

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
طاقت ندارم

ميدوني استرس چقدر بده

من مرداد ماه ك اقدام كرده بودم قبل پريودي استرس داشتم ك مبادا پريود بشم باردار نشم

اخرشم پريود شدم حالم انقدر بد شد همون موقع بيخيال بچه شدم گفتم خدا بخواد خودش ميده 

باورت ميشه شهريور بيخيال بردم اصلا يادم رفت موعدم گذشته درد پريودي داشتم يهو ب خودم اومدم ديدم اوه ٥روز گذشته 

شب بود بي بي زدم درجا مثبت شد 

از خوشحالي نميدونستم چيكار كنم

صبح هم ازمايش دادم و مثبت بود 

ميگم استرس خيلي بده