2777
2789
عنوان

رمز دوم پویا

1938 بازدید | 19 پست

سلام از صبح تا حالا درگیرشم برا بانک انصار چکار باید کرد بانک سپه صبح رفتم فعال نشد سیستمش قطع بود استفاده از آپ یا ۷۲۴ چجوری میشه اگر کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه لطفا

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اکثر کارام رو با آپ انجام میدم نمیدونم چجوری میشه از اول دی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
من اکثر کارام رو با آپ انجام میدم نمیدونم چجوری میشه از اول دی

واسه بانک انصار برو تو سایت بانک اونجا شماره تو ثبت کن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
واسه خرید نت هم این رمزه نیازه؟

اصلا برا خریدای اینترنتی نیازه

بانک ملی باید برنامه رمزبانو داک کنی اونجا ثبت کنی بعدم بری عابر بانک اونجا هم ثبت کنی یه کد بهت میده اونو میزنی تو اپ دمزبان و فعال میشه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

مشتری گرامی بانک انصارباعنایت به الزامی شدن رمزدوم پویای کارت و لزوم تاییدشماره تلفن همراه،لطفا از طریق آدرس ذیل نسبت به تایید آن اقدام فرماییدhttps://www.ansarbank.com/fa/public/confirmmobile.aspx