nafasamiii مدیر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 عنوان گاش | مشاهده متن کامل بحث + 3454 بازدید | 42 پست کرم گاش کسی استفاده کرده؟تناژش روشنه؟ماندگاریش خوبه؟رو پوست خوب میشینه برا چ پوستاییی خوووبه؟؟😊🌹 هوا خوبه چون تو هوامو داری💕 1398/09/28 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 فیکساتور تازه خریدم پرایمر هم دنبالشم بنظرت کدوم نوع بهتره؟ من فيكساتور و پرايمر فقط مكس رو قبول دارم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 عزيزم ته شيشش بايد برجستگى برند گاش رو داشته باشه نوشته هاش بايد منظم باشه من كيف ارايشم تو ارايشگاه ... مرسی عزیزم آرایشگری؟؟ هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 من فيكساتور و پرايمر فقط مكس رو قبول دارم قیمت پرایمرش چنده ژله ای قطره ای کرم کدوم نوع پرایمر بهتره؟ هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 مرسی عزیزم آرایشگری؟؟ بله عزيزم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 قیمت پرایمرش چنده ژله ای قطره ای کرم کدوم نوع پرایمر بهتره؟ قطره اى بهتره قيمت ١٧٠ "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 بله عزيزم اه واقعا چ خوب و عالی فقط پرایمر ک بزنم بعد کرم بعدشم پنکک خوبه یا ن؟میخوام مث پروفت بشه هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 اه واقعا چ خوب و عالی فقط پرایمر ک بزنم بعد کرم بعدشم پنکک خوبه یا ن؟میخوام مث پروفت بشه پنكك فقط واسه مجالس بزن واسه بيرون رفتن كرم تنها كافيه "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 پنكك فقط واسه مجالس بزن واسه بيرون رفتن كرم تنها كافيه چ نوع پنککی رو کرم گاش خوبه ک روشن باشه؟ هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
benbirsinbagarqizim عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 511 پنکیکم مثل کرم رنگ پوسته .پوستم خشکه به آرزوهام قول رسیدن دادم😉
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 پنکیکم مثل کرم رنگ پوسته .پوستم خشکه میزنی پوسته پوسته نمیشه صورتت؟من ک میزنم پوسته پوسته میشه هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 چ نوع پنککی رو کرم گاش خوبه ک روشن باشه؟ پنكك خودش بيشتر بهش ميخوره اگر ميخواى واسه گاش اينقدر هزينه كنى بهتره واسه برند مك هزينه كنى كيفيتش بالاتره "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 نمیدونم با چ پدی بزنم ک خوب بشه کرم؟؟ هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 نمیدونم با چ پدی بزنم ک خوب بشه کرم؟؟ پد اسفنجى قطر ٥ سانت ب صورت كوبنده نه كشنده "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 پنكك خودش بيشتر بهش ميخوره اگر ميخواى واسه گاش اينقدر هزينه كنى بهتره واسه برند مك هزينه كنى ... پنکک گاش مگ هس؟؟؟پ چرا من ندیدم؟ هوا خوبه چون تو هوامو داری💕
nafasamiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 4574 پد اسفنجى قطر ٥ سانت ب صورت كوبنده نه كشنده یعنی ضربه بزنم؟ هوا خوبه چون تو هوامو داری💕