2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6946 بازدید | 911 پست
سلام عزیزم شما تو ختم سوره الرحمن شرکت کرده بودین من تو اون ختم شرکت نکرده بودن اما شما اسم من نوشته ...

سلام به روی ماهتون.میبخشید حواسم نبود.🙏🙈اشکال نداره.اون روزبرای اون دوست عزیزم خوندم.امروزدوتا میخونم یکی برای شما ویکی برای دوست عزیزی که نوبتشون هست.الهی عاقبت بخیربشین.الهی آمین💖🌹🤲

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به روی ماهتون.میبخشید حواسم نبود.🙏🙈اشکال نداره.اون روزبرای اون دوست عزیزم خوندم.امروزدوتا میخ ...

واااای عزیزم ممنون، عاقبت بخیر بشی🙏

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

سلام دوستان فردا۱۰/۱۸

گروه اول به نیت gishammm(مهسا) میخونیم.

گروه دوم به نیت ermya میخونیم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

@denizi  

سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@سبزحسنا     @abanlovely     سلام عزیزانم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بز ...

مرسی عزیزم . انشاله تن تون سالم باشه دلتون خوش و حاجات تون روا 

منم می خونم هر روز ولی اینجا اعلام نمیکنم انشاله همه حاجت بگیرن

سلام دوستان فردا۱۰/۱۹

گروه اول به نیت عشقحسین میخونیم.

گروه دوم به نیت ندایار  میخونیم.

@gishammm  

سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

@gishammm     سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل م ...

سلام عزیزدلم ؛ ممنونم خوشگلم...انشالا شما و همه عزیزان هم به حاجتاتون برسین. . سپاس