2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6946 بازدید | 911 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانما من نمیام هر روز چک کنم ولی من هر روز به نیت هر کسی ک نوبتش هست میخونم ایشالا حاجت روا بشید منم مشکلم حل بشه

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 
سلام به روی ماهتون خیلی ممنونم نازنینم عاقبت بخیر و دلشاد بشید ان شاءالله💖

🤗😍🥰🙏🙏🌹🌹😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@kiana28  

سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🙏🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
استارتر منم عضو بودم.تا الانم خوندم هرروز ولی انگار برا من نخوندین نمیدونم یا هنوز نوبتم نشده

سلام هنوز نوبتتون نشده شما نفر۳۲ گروه اول هستین

انشاالله حاجت روابشید 🙏💕

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

سلام دوستان فردا۱۰/۱۷

گروه اول به نیت denizi میخونیم.

گروه دوم به نیت pesartala میخونیم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
@kiana28     سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مه ...

سلام عزیزم شما تو ختم سوره الرحمن شرکت کرده بودین من تو اون ختم شرکت نکرده بودن اما شما اسم من نوشته بودین💕💕💕 که به نیستم خوندین فک میکنم یه گل گلی دیگه بوده اشتباه شده 💕💕💕💕

دوست عزیزم گفتم بگم اشتباهی برای من دعا نکنی 🤣🤣🤣😂حق اون دوستمون بوده.قبول باشه.

دوستان من هرروز میخونم اما اعلام نمیکنم

فردا نوبت منه

لطفا برام دعا کنید بتونیم تا عید خونمونو عوض کنیم.بشدت دارم اذیت میشم .خودم که هرچی نذر و دعا میکنم همش به در بسته میخورم

بلکه خدا بخاطر شما حاجت منم بده

با شرایط پیش اومده و این اوضاع شوهرم میگه دیگه از سرت بیرون کن بتونیم تکونی بخوریم

هیچ امیدی ندارم دیگه😟

دوستان من هرروز میخونم اما اعلام نمیکنم فردا نوبت منه لطفا برام دعا کنید بتونیم تا عید خونمونو عوض ...

.......

سلام دوست عزیز امروز به نیت شما خوندم ان‌شاءالله حاجت روا بشی 🌹🙏💙