2777
2789

مواقعی که ضخامت رحم نسبت به روز سیکل بالا باشه،یا خونریزی غیر طبیعی داشته باشه ادم،خونریزی در خانم های یائسه،یا مثلا فیبرومو این چیزا داشته باشه کسی که بزرگ شده یا منجر به خونریزی شده،هم تشخیصیه هم در واقع با حذف عامل خونریزی باعث بهبود میشه یعنی درمانی هم هست یه جورایی

مواقعی که ضخامت رحم نسبت به روز سیکل بالا باشه،یا خونریزی غیر طبیعی داشته باشه ادم،خونریزی در خانم ه ...

مرسی عشقم.پس کار خطرناکی نیست؟بعد با معاینه پزشک متوجه میشه که باید این کار رو انجام بده؟

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عشقم.پس کار خطرناکی نیست؟بعد با معاینه پزشک متوجه میشه که باید این کار رو انجام بده؟

معاینه و سونو در کنار هم چون جدار رحم و ضخامتش تو سونو معلومه ولی خب تو معاینه هم ممکنه فیبرومی چیزی حس کنه بسته به جاش داره البته، نه خطرناک که نیست یه عمل خیلیی کوچیکه اصلا عمل نیست نیم ساعته با بیهوشی انجام میشه بعدشم تا چند روزی خونریزی ممکنه داشته باشه آدم،شما باید انجام بدی مشکلت چی بوده؟

معاینه و شونو در کنار هم چون جدار رحم و ضخامتش تو سونو معلومه ولی خب تو معاینه هم ممکنه فیبرومی چیزی ...

من ی زخم داشتم که cin 1 بود جوابش.و پاپ اسمیر و اچ پی وی هم خوب بود منفی بود.ولی دکتر کورتاژ تشخیصی انجام داد.خونریزیهای غیرعادی اصلا نداشتم.یا ترشح غیر طبیعی.ولی پاپ اولم ی تغییر سلولی کم داشت.ولی بعدا دوباره تکرار کردم مشکلی نداشت.میخواستم ببینم دکتر اول نباید اچ پی وی و رو چک میکرد بعد این عمل رو انجام میداد یا ربطی نداره؟

من ی زخم داشتم که cin 1 بود جوابش.و پاپ اسمیر و اچ پی وی هم خوب بود منفی بود.ولی دکتر کورتاژ تشخیصی ...

البته من دکتر نیستم دقیق نمیدونم شاید به خاطر همون سلولا انجام داده که چون پاپ اسمیر فقط سلولای دهانه رحمه ولی کورتاژ سلولای داخل رحم رو بررسی میکنه 

اچ پی وی فک نکنم ربطی داشته باشه چون اچ پی وی با همون ازمایش شبیه پاپ اسمیر به شرطی که درخواست بررسی ...

رولان جون مرسی.اگه اطلاعات دیگه ای هم داشتی بگو بهم 

البته من دکتر نیستم دقیق نمیدونم شاید به خاطر همون سلولا انجام داده که چون پاپ اسمیر فقط سلولای دهان ...

چی نوشتی؟

رولان جون مرسی.اگه اطلاعات دیگه ای هم داشتی بگو بهم 

راستش هرچی اطلاعات داشتم تو همون پست اول گفتم🙈 ببین تو نت هم هستا جواب سوالت ولی خب نت کلا ادمو میترسونه از دکترت بپرس دقیقا چرا این کارو انجام داده برات؟ تو سونوت هیچ مشکلی نبود؟ مثلا ضخامت رحمت ناهمگون نبود؟ یه جاش ضخیم ت باشه یه جاش نه؟

چی نوشتی؟

میگم اچ پی وی به کورتاژ فک نکنم ربطی داشته باشه با همون ازمایش پاپ اسمیر مشخص میشه البته دکتر باید درخواست کنه که روی نمونه ای که برای پاپ اسمیر فرستاده اچ پی وی هم بررسی کنن ا شایدم یه نمونه جداگانه بگیره نمیدونم فقط اینکه برای اچ پی وی از داخل رحم نمونه نمیگیرن

راستش هرچی اطلاعات داشتم تو همون پست اول گفتم🙈 ببین تو نت هم هستا جواب سوالت ولی خب نت کلا ادمو میت ...

نه چیزی نگفت دکتر.

راستش هرچی اطلاعات داشتم تو همون پست اول گفتم🙈 ببین تو نت هم هستا جواب سوالت ولی خب نت کلا ادمو میت ...

سونو انجام ندادم.نگفت بهم انجام بدم