2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیایید❤

183 بازدید | 18 پست

این خانم زحمت کشیدن  خدا خیرشون بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3633782/پای-دیگ-سمنو-هستم-ایشالله-بحق-صاحب-این-نذر-همتون-حاجت-روا-بشین

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عاقبت بخیر شی ک خبر دادی اتفاقا حالم خوب نیس امید دادی بهم

ممنون عزیزم

سر سجاده ام ان شاالله به حاجت دلت برسی و دلت شاد بشه و زندگیت پر از خوشبختی و شادی و آرامش باشه

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

اگه قابل باشم برای حاجتتون حمد می خونم التماس دعا

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

عزیزم برای منم دعا کن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حاجتتون روا.ان شاالله دلتون شاد بشه و آرامش و خوشبختی و سلامتی نصیبتون بشه

اگه قابل باشم برای حاجتتون حمد می خونم التماس دعا

ممنون عزیزم

حاجتتون روا.ان شاالله دلتون شاد بشه و آرامش و خوشبختی و سلامتی نصیبتون بشه

ممنون عزیزم حاجتتون روا.ان شاالله دلتون شاد بشه و آرامش و خوشبختی و سلامتی نصیبتون بشه

ممنونم الهی دعای خیرتون در حق خودتونم مستجاب بشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

خیلی ناراحتم ..اصلن نمیتونم شبا بخوابم...فکرو خیال رهام نمیکنه

برای حل شدن مشکلاتتون و رسیدنتون به آرامش خیال دعا میکنم

ان شاالله که خیلی زود حاجت روا بشید