2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیایید❤

184 بازدید | 18 پست

این خانم زحمت کشیدن  خدا خیرشون بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3633782/پای-دیگ-سمنو-هستم-ایشالله-بحق-صاحب-این-نذر-همتون-حاجت-روا-بشین

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مرسی عاقبت بخیر شی ک خبر دادی اتفاقا حالم خوب نیس امید دادی بهم

ممنون عزیزم

سر سجاده ام ان شاالله به حاجت دلت برسی و دلت شاد بشه و زندگیت پر از خوشبختی و شادی و آرامش باشه

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

اگه قابل باشم برای حاجتتون حمد می خونم التماس دعا

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

عزیزم برای منم دعا کن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حاجتتون روا.ان شاالله دلتون شاد بشه و آرامش و خوشبختی و سلامتی نصیبتون بشه

اگه قابل باشم برای حاجتتون حمد می خونم التماس دعا

ممنون عزیزم

حاجتتون روا.ان شاالله دلتون شاد بشه و آرامش و خوشبختی و سلامتی نصیبتون بشه

ممنون عزیزم حاجتتون روا.ان شاالله دلتون شاد بشه و آرامش و خوشبختی و سلامتی نصیبتون بشه

ممنونم الهی دعای خیرتون در حق خودتونم مستجاب بشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

خیلی ناراحتم ..اصلن نمیتونم شبا بخوابم...فکرو خیال رهام نمیکنه

برای حل شدن مشکلاتتون و رسیدنتون به آرامش خیال دعا میکنم

ان شاالله که خیلی زود حاجت روا بشید