من جزو شاگرد اولای مدرسه بودم تا اینکه افسردگی گرفتم الانم ۷ ساله همش روزی نه تا قرص میخورم و همش ۲۴ ساعته سرم تو گوشیه ینی تمام این ۷ سالاااا....اون روز داشتم خودمو از پل پرت میکردم پایین ک گرفتنم ولی به خانوادم چیزی نگفتن....برادرام نمیزارن شبا بخابم الان میخام قرص بخورم لطفن نگین خودکشی گناه کبیرست چون اعتقادی ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه حالت ژله ای دارن. اما از ابر جنسشونه فکر کنم. خارجی شو بگیر. منم به صدا حساسم. سه سال پیش تو آپارتمان بودم. حامله هم بودم. اون گوشیها کلا صدا رو قطع میکنه.
نخیر عزیزمصدرصد همه مشکلاتی دارن من چون تو اون مورد مطالعه ام زیاده اصلا دوست ندارم کسی با اون حال به زندگیش ادامه بدا چون مشکل روانی باعت میشه به اعضای دیگه بدن هن اسیب برسه و روز به روز بدتر بدتر میشه و اخر سر هن امید رو از فرد میگیره و هر چه زودتر اقدام بشه هم دوره درمانش و هم اثراتش کمتر خواهد بود امیدوارم از این به بعد اگر شما هم فردی رو دیدی که میگه مشکل روانی یعنی دیونه گی باهاش برخورد کنین تا در جامعه همه خوشبت و خوشحال باشن 🌹ممنونم عزیزم که انقدر فهمیده هستین