2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 64 پست
اسی حاضرم قسم بخورم زندگی من ازتو بدتره ,ولی تاالان طاقت آوردم,  تنها دلیلی که هنوزخودکشی نکردم ...

عزیزم میشه بگی چرا زندگیت سخت بوده؟البته اگ دوس داری

محکوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ مشکل روانی داشتن کار بدیه؟؟؟ اون واقعا مشکل روانی داره که ب این نتیجه رسیده متاسفم برا افرادی مثل ...

ایشون مشکل روانی نداره فقط تو زندگیش خیلی سختی کشیده, کسی به تو بگه دیوونه خوشت میاد؟, حیف اون درسی که خوندی هیچ فایده ای نداشته. 

بیماری, بخاطربیماری نتونستم دانشگاه برم,  چاقی, صبح تا شب توخونم افسردگی گرفتم, خانواده بد,تنها ...

خیلی ناراحت شدم برات ایشالا خدا کمکت کنه تو ادامه زندکیت

محکوم 
قبلن  فلوکستین پروپرانولول بی پریدن  الپرازولام  تگرتول  توپیرامات الان ...

ببین اول از همه اون دکتر بی سوادتو عوض کن چ خبررره ۹ تا قرص !!! برو پیش یه روانپزشک خوووب و همزمان با یه روانشناس هم مشورت کن ... 

♥LINKIN PARK♥
ایشون مشکل روانی نداره فقط تو زندگیش خیلی سختی کشیده, کسی به تو بگه دیوونه خوشت میاد؟, حیف اون درسی ...

خب عزیزم من خودم ۱۲ سالکی ازدواج کردمو جدا شدم کلا از خانواده ترد شدم تو دهات زندگی کردم سختی کشیدم روزایی نبود که ب مرگ فکر نکنم الانم هر تایم اماده ام و البته الانم هیچ تاغیری نکردم و همون شرایطو دارم ولی مثل شما جبهمه نمیگیریم اصلا مشکل روانی عیب نیس که شما اونجوری جلوه میدی اونم یه بیماری هس مثل بقیه بیماری ها افرادی مثل شما باعث میشن اینجور مریص ها دکتری که به هیته و کار اونا میاد نرن و مشکلشون بدتر شه وباعث خودکشی شه اگه شما از چیزی خبر نداری نگو دیونه اون باید مداوا بشع پس اول اخرش باید بره که بدتر نشه همینو میتونم بگم که اونم میدونم اخرش حرف خودتو میزنی انیدوارن یکم به خرفام فک کنی فقط همین 

مشکلم اعتیاد به گوشی....اضطراب و افسردگی.....و اینکه دو برادر دارم ک نمیزارن شبا بخابم 

خودکشی نکنیا،مطمین باش اون دنیابلخودکشی کردنت ارامش نداری اصلا،،،،خیلیاهستن مشکلشون خیلی بدتراز تویه،بلاخره هیچکس بی مشکل نیس،به بیمارستان برو ببین مزیضایی که ارزودارن جای توباشن،بتونن راه برن خودشون کارای خودشونوبکنن،بیرون برن،ازبیمارستان مرخص یشن،افسردگی مشکل خیلیاس تو تنهانیستی،،ازخداکمک بخواه مطمین باش بهترینارونصیبت میکته فقط صبورباش!!

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡