بهتره برای راحتی خودتون هر کاری دوست دارین انجام بدین نه برای بقیه
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
کلا رابطتت با اقایون خوب نیس... همیه حرف واسه گفتن دارید... حس میکنم بیست یا بیست و یک سالتون باید ...
یه وقت بگین پرحرفید افسرده شدم اصن
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
میشه برای منم بگی دوتا سوالمو ج بده لطفا اینی که تو ذهنمه چند درصد دوسم داره؟ حسشو بهم میگه ...
شما بیشتر دوسش داری
ولی اونم دوست داره
از فکرت لحظه ای خارج نمیشه
اون مغروره
و دنبال محبت از جانب شما
عزیزم پولامونوک جمع کنیم اول باید از این خونه بریم ک از دست اینا راحت بشم 😉
اره والا