2777
2789
 باهاشون زیاد حرف نزن سعی کن تو جمعشون بیشتر شنونده باشی .عادی باش .ا و اینم بگم موقعی ک تیکه ...

کلا زیاد حرف نمیزنم بیشتر شنونده ام ک بیشتر باعث میشه تیکه بندازن ولی این ک واس تیکه هاشون زیادی خودخوری میکنم اونام اینو فهمیدن

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم حتما همین کارو میکنم 

پولاتونو جمع کنید 

ی ماشین خارجی هم بخرید 

لطفا 

خیلی تاثیر در تضعیف رو حیه حریف داره 

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

البته شوخی میکنم ها 

جدی نگیر 

بهتره برای راحتی خودتون هر کاری دوست دارین انجام بدین نه برای بقیه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
قرمزو رد کردی داری زرشکی میشی یواش یواش    

میشه برای منم بگی

دوتا سوالمو ج بده لطفا

اینی که تو ذهنمه چند درصد دوسم داره؟ 

حسشو بهم میگه؟

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
درموردمنم بگولطفا

آدمی هستی مهربون و دنیای خاصی رو توی ذهنت پرورش میدی و نمیخوای کسی چیزی از اون بدونه

روی کمک دیگران همیشه حساب باز میکنی و نمیخوای اونارو از خودت برنجونی

گاهی پیش خودت شاید بگی میتونست سرنوشتم بهتر از این هم باشه

کلا رابطتت با اقایون خوب نیس... همیه حرف واسه گفتن دارید... حس میکنم بیست یا بیست و یک سالتون باید ...

یه وقت بگین پرحرفید  افسرده شدم اصن

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
آدمی هستی مهربون و دنیای خاصی رو توی ذهنت پرورش میدی و نمیخوای کسی چیزی از اون بدونه روی کمک دیگران ...

تقریبا همش درست بود اگه حس راجب ایندم می گه می شه بگی قرعه پول ما قبل عید درمی یاد یانه دوباره لطفا

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
منم بگید پس

حساس 

زود رنج 

ملوس 

عاشق خانواده 

توانایی اداره کردن کار ها به راحتی 

زود رنج 

زیبا 

احساس میکنم چال گونه هم داری 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
پولاتونو جمع کنید  ی ماشین خارجی هم بخرید  لطفا  خیلی تاثیر در تضعیف رو حیه حریف د ...

عزیزم پولامونوک جمع کنیم اول باید از این خونه بریم ک از دست اینا راحت بشم 😉

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
برا منم بگو از حس ششمت استفاده میکنی

دلی داری سرشار از مهر و محبت و رویا

همین الان که بیدارید حس میکنم دارید برای کسی دل میسوزونید...

اهل کلاس گذاشتن نیستید و در عین حال مرتب میپوشید

میشه برای منم بگی دوتا سوالمو ج بده لطفا اینی که تو ذهنمه چند درصد دوسم داره؟  حسشو بهم میگه ...

شما بیشتر دوسش داری 

ولی اونم دوست داره 

از فکرت لحظه ای خارج نمیشه 

اون مغروره 

و دنبال محبت از جانب شما 

عزیزم پولامونوک جمع کنیم اول باید از این خونه بریم ک از دست اینا راحت بشم 😉

اره والا