2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بندازینا قشنگ رخت خوابارو پهن کنین با جزئیات  مدیون جماعتین کم بزارین

بابا ماکه مثبت ۱۸ نمخوام.یعنی خدایی همینکه تنها شدین حرفای ...زدین؟من همیشه فکرکردم عروس میگه بیا موهام باز گیره هارو درار

فعلا باانگشتات استغفار کن تاتسبیحت پیداشه😎

آخه خواهر چکار داری نصف شبی این سوالا ب مغزت خطور میکنه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

لباس نداشتم گفتم حالا چی بپوشم رفت از لباسهای مامانش اورد بلوز شلوار از این نخی ها هست پیرزنها میدوزن🥴🥴

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

هههه نشت روبه روم و گفت اگه میترسی اصلا نمیام جلو هر کدوم تو یه اتاق بخوابیم...منم گفتم ترس چیه....من عاااااشقتم...بعدش نشستیم با هم غذا خوردیم ساعت دو نصف شب

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
بابا حرف چی؟اونم نزدین؟

اینقد خسته بودیم ک نگو😂شوهرم رف حموم من رو تخت با ارایش خوابم برده بود بعد اومد بیدارم کرد برم حموم ارایشمو پاک کنم. برگشتم هم با حوله خوابم برد😂اخه از استرس شب قبل عروسی نخوابیده بودم صبح هم ساعت 7 رفتم ارایشگاه تا 12 شب دیگه جنازه بودم😂خیلیی خوابش چسبید ولی😍😁