2777
2789
عنوان

نمازشب

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 28 پست
از اولش که شروع کردم چنتا حاجت مهممو گرفتم.بعدم انقد آرامش داشت که ولش نکردم.کلا وقتی میخونم هم تو ر ...

واای چه عااالی....من چقدر کم سعادتم چندشب خوندم آره واقعا آرامش عجیبی داره...ولی دیگه نشد ادامه بدم...هرکاری میکنم نمیشه😞...التماس دعا دوست عزیز😧

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اولش که شروع کردم چنتا حاجت مهممو گرفتم.بعدم انقد آرامش داشت که ولش نکردم.کلا وقتی میخونم هم تو ر ...

اگه اشکالی نداره میشه از حاجت رواییتون بگین ؟اگر امکانش هست؟اگر نمیشه که عیب نداره بازم التماس دعا دارم دوست عزیز😊

واای چه عااالی....من چقدر کم سعادتم چندشب خوندم آره واقعا آرامش عجیبی داره...ولی دیگه نشد ادامه بدم. ...

برای خودت برنامه چهل روزه بذار که یه چله نماز شب بخونی.و هر شب تیک بزن.اینجوری وقتی یه شب سختته که بیدار شی به این فکر میکنی که مثلا حیفه  ۱۰  روز از چله م رفته،قطع بشه و دوباره از اول باید چله رو شروع کنم.بعدم شبایی که نمیتونی بخونی توی روز قضاشو بخون.اینجوری خدا بیشتر کمکت میکنه برای شبا.

اگه اشکالی نداره میشه از حاجت رواییتون بگین ؟اگر امکانش هست؟اگر نمیشه که عیب نداره بازم التماس دعا د ...

یکیش این که چهله نشده فهمیدم باردارم😊یکی دیگش این که به یه مبلغ پول نیاز داشتم همون فرداش به حسابم ریخته شد 

من یه مدت میخوندم خیلی عالی بود اون دورانم ،حال دلم همیشه خوب بود ، رو شخصیت خیلی تاثیر ميذاره و برک ...

چقدر خوب...کاش منم بتونم بخونم و ادامه بدم ..بس که بی سعادتم😭😭😭

حتما عزیزم 😉😉🌹 دعا می کنم برای همه مخصوصا شما

خیلی خیلی ممنونم لطف میکنی عزیزم....ان شاءالله حاجت روا بشی😊

برای خودت برنامه چهل روزه بذار که یه چله نماز شب بخونی.و هر شب تیک بزن.اینجوری وقتی یه شب سختته که ب ...

چقدر خوب....ممنون عزیزم ...چشم حتما امتحان میکنم عزیزم...ممنونم😊...التماس دعا☺

یکیش این که چهله نشده فهمیدم باردارم😊یکی دیگش این که به یه مبلغ پول نیاز داشتم همون فرداش به حسابم ...

واقعا نماز شب خیلی برکات داره....ان شاءالله به تک تک حاجتهاتون برسین عزیزم😊❤..ممنونم😊