2777
2789
عنوان

سوتی هایی که تو جمع دادید 18+ 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 45 پست
خوب خودتوو ناراحت نکن سوتی دادی دیگه😉

اولین سوتی زشت زندگیم😂

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرم سوتی داد میگفت دخترم هر روز صبح با زور لگد بیدارش میکنیم بره مدرسه، بعد صب جمعه ساعت شیش ...

😂😂😂😂

برای کار بهتره شوهرم یه صلوات و یه دعای خیر برای زندگی بهترمون مهربونا ❤🌹
آهان فک کردم فقط تو بلدی

نه

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
داداش من وقتی بچه بود تو جمع از پدرم پرسید غسل جنابت چیه

منم کتاب تعبیر خواب خریده بودم کوچیک بودم دوم راهنمایی بودم داشتم لیست چیزایی که تعبیر شده میخوندم رسیدم به جنابت در خواب بعد فقط از بابام پرسیدم این چیه بابام گفت نمیدونم بعدا رفتم معنیشو خوندم خودم خجالت کشیدم😐😂🤦‍♀️

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

باز مهمون داشتیم دوست شوهرم داشت ب شوهرم ی عکس نشون میداد و میخندیدن من یهو جوگرفتم پریدم بالا سرشون ک منم ببینم، عکس خاکبر س ری بود. سه تایی تو افق محو شدیم، هیچکدوم جرات نمی‌کردیم ب اون یکی نگاه کنیم😂

دخترم دنیامه..  

وقتی از خواب پا میشم مخصوصا عصرا دلم ی چیز شیرین میخواد معمولا کوکی یا کیک اسفنجی 

خونه مادر شوهرم و کلی مهمون از خواب پا شدم بهم گفتن بیا تو چیز شیرین دوس داری پولکی بخور 

با کلی ناز و ادا و عشوه و غمیش گفتم نععع من ی چیز شیرین بززرگ و نرم و گرم دلم میخواد دیدم همه خندیدن  اومدم جمعش کنم 

گفتم نععع شما نمیدونید شوهرم میفهمه منظورم چیه 😷😷😷😷😷😷🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗