2777
2789
عنوان

تا کی تحمل؟؟؟

69 بازدید | 2 پست

1روز خوبیم 4 روز قهر... 12 ساله با هم آشنا شدیم 6 ساله هم خونه و همسر شدیم بچمون یه سال و نیمشه.... شرایط مالیمون  بد نیست.... همش رو مخ همیم... یه لحظه آرامش نداریم.... وقتی میره سرکار و وقتی مشغوله و تو جوه همش میگه  فلان کارو میکنم بهمان کارو میکنم... خونه یه عالمه کار داره ک همش عقب افتاده....اما  5 شنبه و جمعه ک دیگه آزاده و کاری نداره همش تن لش بازی و فقط یه گوشه لم میده فیلم میبینه یا یکم با بچه بازی میکنه... هر چیزی سر جاش نمیذاره وقتی برمیداره اصلا به تمیزی اهمیت نمیده... غذای سرکارش 4 روزم تو کیفش باشه و بوی گند بگیره عین خیالش نیست... جوراب تمیز براش میذارم تو سطل جورابا اما همینم عوض نمیکنه و هی جوراب قبلی و کثیف. میپوشه....لباساشم من اگه بهش نگم انقد میپوشه ک چرک مرده بشه تو تنش... اه.. خسته شدم.... با اینکه کارش یه کار مهم و لول بالاعه اما اصلا این چیزارو مراعات نمیکنه. همش فکر میکنه آخر هفته ها ینی  فقط و فقط استراحت. منم همش حرص میخورم چون اگه چیزی بهش بگم دهنم سرویسه از ادعاهای الکیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان