2777
2789

برو زایمان کن 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

بری بیمارستان یه چکی بشی خوبه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود نیست  بیمارستان بستری میکنن اصلا الان ۳۸هفته ۴روزمه

من دو بار زایمان کردم یکی 38هفته یکی 37

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
سزارینم یعنی برم فردا 

منم دوبار سزارین شدم

سزارین هستی الان وقتشه دیگه چرا نمیری پس 38،هفته 4به بعد سزارینه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
سزارین هستی الان وقتشه دیگه چرا نمیری پس 38،هفته 4به بعد سزارینه

تازه دیشب دکترم نامه داده جهت معرفی بیمارستان گفت درد داشتی برو وگرنه بمون دوشنبه برو وقت عمل بدن بهت دوستمم میگه نه فردا برو چون زیاد میری دسشویی 

تازه دیشب دکترم نامه داده جهت معرفی بیمارستان گفت درد داشتی برو وگرنه بمون دوشنبه برو وقت عمل بدن به ...

خب برو چون امکان داره دردت بگیره یا کیسه آبت پاره بشه فردا حتما برو براچی نامه داده سزارین کنی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
سزارینم یعنی برم فردا 

به دکترت اطلاع بده اگر یک درصدهم بازبشی مشکل سازمیشه برات یعنی تو نبایدبازبشی

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
خب برو چون امکان داره دردت بگیره یا کیسه آبت پاره بشه فردا حتما برو براچی نامه داده سزارین کنی

چون زایمان اولم سزارین بوده یه نامه از شرح حالمو چند هفته بودنم اینا نوشته اخرشم نوشته برای زایمان معرفی میگردد

سزارین بودین بچه هاتون خوب بودن نیاز به دستگاه پیدا نکردن

نه عزیزم بچه ها کاملن