2821
2789
عنوان

اخبار و شام!😟😟

252 بازدید | 12 پست

موقع شام خوردن تیوی روشن کردم! زدم ۲۰وسی...

کوت عبداله نشون داد که پسر میرف مدرسه..گف کفشام خیسه لباسام خیسه چطور برم سرکلاس!

ی لحظه بغض گرفتم دیگه تونستم شام بخورم...

واقن چقد سخته... بچه مریض میشه 😥😥😥😥😥

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اکثر شهرهای خوزستان وضعیت همینه 

هرچند الان خیییلی بهتره 

دوروز پیش رفتم ارایش موقع برگشت  تا رون تو اب رفتم تا خودمو برسونم ب خیابون اصلی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها گناه دارن

آرزو داشتم ميتونستم به همه بچه هاى نيازمند كمك كنم و شرايط خوب زندگى و تحصيلى براشون فراهم كنم

مسئولان بايد خجالت بكشن كه نميكشن

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
اکثر شهرهای خوزستان وضعیت همینه  هرچند الان خیییلی بهتره  دوروز پیش رفتم ارایش موقع برگش ...

هووم سخته سخت

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
سلام لطفا درخواستمو قبول کن😍

عکسش نمیاد گلم..

ی سرویس با تعداد پارچ بالارو تو نت همین مارک گذاشته ی تومن..

من فک کردم واقن زیر قیمت میدی.

عکسش نمیاد گلم.. ی سرویس با تعداد پارچ بالارو تو نت همین مارک گذاشته ی تومن.. من فک کردم واقن زیر ...

مارک ما عروس تفلونه

و ما اولین نمایندگی عروس تفلونیم

کجا گذاشته 

فروش لوازم آشپزخانه  
مارک ما عروس تفلونه و ما اولین نمایندگی عروس تفلونیم کجا گذاشته 

عکس نمیاد

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNQgzURGCzu6TBZJWs4YjBM1AKRUGQ:1579721384926&q=قیمت گرانیت مارک عروس&tbm=isch&source=univ&client=ms-android-samsung&fir=a6gXcuZhFGaP3M%3A%2CgaFXK4zfwyKYdM%2C_%3Bp22T8B3K4KLI9M%3A%2CI3y1f_F3xrKgxM%2C_%3BsD_CcagkJ-L8iM%3A%2C5qTAa9hufzSAlM%2C_%3BnHKvriQ6LJo6fM%3A%2CLDxLCrgOAfDfyM%2C_%3BemkAp5oDd3KWvM%3A%2CKGShMwejQknNvM%2C_%3BOaY0oA4M6pbonM%3A%2C3wzOzaJbhP42ZM%2C_%3BTIpIbER-nZ_cBM%3A%2CMEloJYe_dSGr8M%2C_%3BtXlkuuYcA_Y1KM%3A%2Cns7STgjEwrOH9M%2C_%3BHOgftiOPx9fmBM%3A%2C1KC--yVaeo80jM%2C_%3Bx20-EPx4KTQtMM%3A%2CgaFXK4zfwyKYdM%2C_&usg=AI4_-kSl2kMpYNx7h1Jp5H4D7sutmKKsMQ&sa=X&ved=2ahUKEwiBi_jf-JfnAhUD_RQKHQj1Ch4Q7Al6BAgGEAI&biw=320&bih=454#imgrc=hUehOZEuKSGdcM

عکس نمیاد https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNQgzURGCzu6TBZJWs4YjBM1AKRUGQ:1579721384926& ...

این مال ماست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3799331/منکه-واسش-ملدم-سرویس-قابلمه-با-بهترین-قیمت-جاهای-دیگرو-قیمت-کنید-بعد-بخرید?page=1

فروش لوازم آشپزخانه