2821
2789
عنوان

خیلی تنبلم

758 بازدید | 43 پست

من خیلی تنبلممممم ،هیچ کاری بلد نیستم هیچ هنری هم ندارم، دو ساله پشت کنکورم درست حسابی درسمم نمیخونم از صب تا شب همینطور بیکار پای گوشی ام، خیلی دیییر از خواب بیدار میشم خلاصه حالم داره از خودم بهم میخوره کسی هست که قبلا مثل من بوده باشه و تونسته تغییر کنه؟؟؟؟😢

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینم

خیلییی بده دختر خالم سه سال از من کوچیکتره ،طراحی چهره حرفه ای میکنه همینطور عکاسی ،کار میکنه واسه خودش حقوق داره اونوقت من....😢

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
شما مزاجت  بلغمی احتمالا باید بری پیش طب سنتی بهتر میشی

مزاجت بلغم چیه؟

خیلییی بده دختر خالم سه سال از من کوچیکتره ،طراحی چهره حرفه ای میکنه همینطور عکاسی ،کار میکنه واسه خ ...

😭😭😭

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱
هدف نداری وگرنه هم تاحالا کنکور قبول شده بودی هم از تنبلی درمیومدی

آره درسته ،ولی کلا نمیتونم ب هیچ برنامه ای پایبند باشم نهایت یکی دو روز با برنامه پیش میرم بعد دوباره میرم پی گوشی

من الان دارم تازه مثل تو میشم😂😂😂

نزااار مثل من بشی بخدا زندگیت تباه میشه

بایکی ک زرنگه دوست شورفت وامدکن اخلاقش روت تاثیرمیزاره

از صبح تا شب تو خونه ام دوست از کجا پیدا کنم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

رژیم

mahpishoni_21 | 1 ساعت پیش

خدا حافظی

sirvan9 | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792