به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
خوبه حالا این داره بیرون میره دوستای من تا مسافرت با پسره میرن باغ تو کردان اجاره میکنن مهمونی میگیر ...
چند سالشونه؟؟؟
زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانتهای شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقتبار طبیعت سرکوب شدهاش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب میکند، که اعتماد بهنفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه میایستد، که به عنوان نماینده همجنسانش برای حقوقش میجنگد. 📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐