2777
2789
عنوان

علایم بارداری

388 بازدید | 61 پست

سلام خودمت دوستان .عذر خواهی میکنم ازتون راهنمایی میخوام .من آخرین دوره پریودم 5آذر بوده و اینم بگم هرماه پریود میشم ولی طول دوره متغیر بوده که آخری 32روزه بوده طبق نظر پزشک لترزول و متفورمین مصرف کردم .حالا تو روز 23از دورم هستم گلاب به روتون 4روزه که از شدت کمردرد و دلدرد خوابمم حروم شده دیروز روی شکمم زیر نافم انگار صدتا سوزن همزمان فرو کردن طوری که پوستمم درد گرفت و درد زیر شکمم که بیشتر سمت راستمه میزنه به پهلوو پای راستم .به شدت خابالود و تنبل شدم طوری که صبح صبحانه رو میخورم دوباره خوابم میبره .زیاد به غدا میل ندارم این چند روز رو.دوروز پیش یه بی بی چک گذاشتم که اول منفی شد ولی بعد چند ساعت یه حاله انداخته بود .ولی دیروز امتحان کردم کلا یه خط قرمز افقی روش افتاد که کل صفحه رو قرمز کرد. حالا خیلی گیج شدم و استرس گرفتم دلم بچه میخواد به شدت .بنظرتون امکانش هست باردار باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه اینطور باشه خدااز دهنت بشنوه عزیز دلم

هاله ک افتاده شک نکن خبرایی هست... وای خدا بهت ببخشه برا منم دعا کن... بنظرم تا روز موعدت صبر کن بعد ی آز خون بده

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

سلام منم کشکل مشابهی  دارم. پانزدهم احساس تخمک گذاری داشتم. و بعد از ده روز لکه دیدم که اول قهوه ای بودن بعد یکم بیشتر شد ولی الان که روز چهارمه کم شده. از این گیج شدم از روزی که لکه ها شزوع شد که دو هفته مونده بود تا موعد پری الان نمیدونم چکار کنم. نظر شما چیه