2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهراتون در چه حالن؟! مال من هنوز تو شوکه    

همسر من چون ناخواسته بود اوایلش خیلی غر میزد میگفت نباید باردار میشدی انگار من مقصر بودم ولی بعدش خوب شد دیگه

،الان کنار اومده و عادیه،شوک واسه چند هفته اوله

امروز اگه خسته نبودم میخوام برم یه دست لباس نوزادی بگیرم ،گفتم هر ماه یکی دو دست بگیرم که یهو بخوام همه چی و با هم بخرم فشار میاد بهمون

بچه ها در حال حاضر چه می کنید؟! خانه دار یا شاغل یا کلاسی چیزی میرین؟! برنامه روزانتون چیه

من خانه دارم در حال حاضر،تازه لیسانس مو‌ گرفتم،فعلا هم قصد ادامه تحصیل ندارم،از صبح تا شب تو خونه م فقط یه روزایی که دخترم و میبرم کلاس یه پیاده روی هم میشه برام

البته هرروز ظهر پیش دبستانی هست 

اخی مبارکه نی نی اولته؟! بعد بیا خریدهاتو به ما هم نشون بده

نه عزیزم دومیه،باشه عزیزم حتما عکس میذارم

از سایز صفر دو‌دست بگیرم کافیه دیگه؟ چون نوزاد زود رشد میکنه 

من دارم می خورمو می نویسم اره منم خوشحالم کجا هستی؟!

عزیزم غرب استان اصفهانم  ، زاگرس نشینیم 😊

درمورد ورزش هم من فعلا همون قبلیا رو که انجام می دادم مثل دو و حرکات ایروبیک انجام میدم تا ببینم دکترم چی میگه بعد خبرتون میکنم

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔

من واسه جنسیتش خیلی خیلی کنجکاوم ،بچه ها روشی که واقعا درست بگه سراغ ندارین؟ من دو هفته دیگه میرم ان تی ولی چون واسه دخترم تا هفت ماهگی جنسیت شو تشخیص ندادن میترسم اینم نتونن تشخیص بدن