2777
2789
سونو قلب چیه؟ کی براتون زده؟

سونوگرافی رحم هست که توش قلب جنین رو چک می کنند اگه قلبش تشکیل شده باشه یعنی بارداری سالمی هست

من ١٧ دی تقریبا اخرای هفت هفتگی زده

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  
سونوگرافی رحم هست که توش قلب جنین رو چک می کنند اگه قلبش تشکیل شده باشه یعنی بارداری سالمی هست من ١ ...

آها من هفت هفته و صفر روزم بود که رفتم ولی دکتر گفت نی نی ۶ هفته و ۴ روزه و قلبشم دید. ولی تعداد ضربانشو چک نکرد.فقط گفت طبیعیه. گفتم شاید باید بازم برای چک کردنش بریم.

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم قشنگ ترین صحنه ای که دیدم صحنه ضربان قلبش بود اصلا زندگیم از بعدش یه جور دیگه شده. مطمئن باشید شما هم میبینید من دو سه روز قبل اینکه برم انقدر استرس داشتم هیچی نمیخوردم. الان پشیمونم ولی کاملا درکتون میکنم مال من چون فقط ساک رو دیده بود خیلی استرس بارداری پوچ رو داشتم که خداروشکر فسقلی خودشو نشون داد. 

شمام به زودی میبینید و میاید برامون تعریف میکنید😊

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

سلام سلام من اومدم چون استراحت مطلقم صبح نبودماول برای همه ارزوی بهترین روزها رو دارم در اینده و حال دوم اینکه قلب جنین از هفته5میزنه اما اما هر سونو گرافی نمی تونه درست تشخیص بده و حتی به دستگاهها سونو گرافی هم بستگی داره و سونوی واژینال زودتر و بهتر تشخیص میدن اما بعضی پزشکها ترجیح میدن سونوی واژینال انجام نشه چون دهنه رحم تحریک میشه من اخرین پریودم 13مهر بود 25مهر اقدام کردم که واقعا غافلگیر شدم بی چک گذاشتم خط نیفتاد گذاشتمش کنار صبح رفتم پرتش کنم دیدم وای دوخط شده کمرنگ کم رنگ سه روز قبل موعدم ازمایش دادم دیدم بله مثبتهنمی دونم چرا استرس ضربان قلب داشتم خواهرم دلداریم میداد و جالبه یه اموزشی بهم داد و اون اموزش خیلی خیلی استرسمو کم کرد این بود که دقیقا جای خط سزارین یا همون خط لباس زیرمون دست بزارید بگرد بگرد و تمرکز کن ضربان قلب حس می کنی و واقعا متوجه شدم اولش گفتم خوب کی گفت ضربان قلب جنین خواهرم اشتباه می کنی به دوتا از خواهرام که باردار بودن گفتم اماحان کنید اما اونا حس نکردنبه شما پیشنعاد می کنم امتحان کنبد و با پیدا کردنش استرستون کم کنید اینم بگم من خیلی تجسس کردم که موفق به پیدا کردنش شدم و بعضی وقتها واقعا پیداش نمی کردم اما از وقتی وارد هفته 9شدم هر لحضه امتحان کردم حسش کردم

منم اومدم تا هفته بعد باید برم نینیمو ببینم تو رو خدا برام صلوات بفرستین بعد از چندسال تو سن بالا باردار شدم

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
سلام خانما منو خیلی دعا کنید دو هفته دیگه سونو قلب دارم اولین بارداریمه بعد سه سال انتظار و یه سقط پ ...

سلام عزیزم اینقدر استرس نداشته باشین ،پزشکا استرس الکی میدن ،من الان تو ماه سه هستم هنوز سونو نرفتم

یه خانمه اومده بود دکتر میگفت ماه اولم قلب بچه تشکیل نشده اومدم سقط کنم گفتم آدم حسابی هنوز زوده صبر کن گفت دکتر گفته

خب اگه خدای نکرده قلب تشکیل نشه جنین خود ب خود سقط میشه

اصلا نگران نباشین و زود واسه سونو اقدام نکنید

منم اوایل بارداری درد زیر شکم شدید به همراه لکه بینی داشتم رفتم دکتر استراحت داد و نزدیکی رو ممنوع کرد،ولی چون بچه کوچک دارم اصلا استراحت ندارم نزدیکی هم خیلی با احتیاط چندروز یبار دارم الحمدلله مشکلی پیش نیومد