2777
2789
اره واقعا نمیشه فهمید کدومشون درست میگن 

نظرای دکترا خیلی باهم فرق داره.

البته بعضی دکترا مته به خشخاش میذارن و مریض رو میترسونن.

پسرم تا۶ ماهگی نافش ترشح داشت یه دکتری گف باید فوری عمل بشه یکی دیگه گف نمک دریا بریز تو نافش و با پارجه ببند خوب میشه نه پماد داد نه دارو، منم نمک دریا خریدم و زدم بچه بعد۳ روز خوب خوب شد. 

خیلی خوبه دکتر هم از طب سنتی بفهمه هم شعور داشته باشه مراجعه کننده رو نترسونه😅

خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
نظرای دکترا خیلی باهم فرق داره. البته بعضی دکترا مته به خشخاش میذارن و مریض رو میترسونن. پسرم تا۶ ...

اره خیلی فرق داره من دکترم خیلی خوب و ارمه اصلا بهم استرس نمیده .همین ازمایشمو نشون ماما درمانگاه داده بودم گفت سریع برو بیمارستان تو مسمومیت بارداری داری ممکنه ی دفعه فشارت بالا منم تا اون روز ک برم ب دکتر خودم نشون بدم همش از ترس دستگاه فشار دستم بود میترسیدم 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی فرق داره من دکترم خیلی خوب و ارمه اصلا بهم استرس نمیده .همین ازمایشمو نشون ماما درمانگاه دا ...

منم واسه بچه اولم هی گیر میدادن تو کم خونی و روزی ۲ تا قرص اهن قوی بخور بعد دکتر گف ژنتیکی هس با قرص خوب نمیشه الکی قرص اضافه نخور هرکاری کنی همینه.

واقعا ادم به نظر خیلیا نمیتونه اعتماد کنه علمشون کافی نیس یا تجربه ندارن

سلام خانما من هفته ۲۹ هستم به وقتا زیر دل و کمرم درد میگیره مثل درد پریودی 

امذوزم رفتم بیرون در حد نیم ساعت پیاده روی داشتم باز همین دردا اومد سراغم از چی میتونه باشه؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
سلام خانما من هفته ۲۹ هستم به وقتا زیر دل و کمرم درد میگیره مثل درد پریودی  امذوزم رفتم بیرون ...

طبیعیه عزیزم ماهیچه های رحم و زیر شکم کش میان بهشون فشار میاد بخاطر همونه. منم موقعی که سر پا وایسم زیاد یا پیاده روی کنم همینجوری میشم.

مامانا میگم من واژنم درد داره.وقتی میرم فرنگی بیشتر میشه. تو هفته ۳۱ طبیعیه؟ شمام اینجورین؟ البته م ...

منم درد واژنم و استخون واژن از ۶ماهگی شروع شد. وقتی از خواب بیدار میشم تا بلند بشم بیچارم میکنه دردش طبیعیه نگران نباش

سلام دوستان. موقع  بستری شدن بیمارستان همه سونوها و آزمایشارو میگیره درسته؟ میتونم عکسای س ...

فکر نکنم همه رو بخوان فقط سونو اخر رو میگیرن . اونم زمان ترخیص با پرونده کامل بهت تحویل میدن 

سلام دوستان. موقع  بستری شدن بیمارستان همه سونوها و آزمایشارو میگیره درسته؟ میتونم عکسای س ...

فقط سونو ان تی یا قلب که دقیق ترهس براشون مهمه بقیشو یادگاری نگه دار

سلام مامانا خوبید نی نی هاتون خوبن ؟؟

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
سلام مامانا خوبید نی نی هاتون خوبن ؟؟

خوبیم ممنون. شما خوبید؟

نی نی چطوره؟

نی نی من که بعضی وقتا خوابه بعضی وقتا خیلی خیلی ورجه وورجه میکنه انگار فوتبال بازی میکنه دخترکم😂😂😂😂

خوبیم ممنون. شما خوبید؟ نی نی چطوره؟ نی نی من که بعضی وقتا خوابه بعضی وقتا خیلی خیلی ورجه وورجه می ...

ما هم خوبیم فداتشم 

نی نی منم ساعت خوابش با من هماهنگه تا میخوابم خوبه بعد ک بیدار میشم حسابی تکون  میخوره 

ما هم خوبیم فداتشم  نی نی منم ساعت خوابش با من هماهنگه تا میخوابم خوبه بعد ک بیدار میشم حسابی ...

خداروشکر. ایشاالله به خوشی و سلامتی طی کنید 😇😇😇